ΣΙΝΕ

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Τούνη για «ροζ» βίντεο: «Πρωταγωνιστώ, να πάτε να γ@μ…» (vid)

Η Ιωάννα Τούνη παραδέχθηκε ότι η ίδια ήταν η πρωταγωνίστρια του «ροζ» video!

Μέσω του διαδικτυακού καναλιού της, η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά είπε ότι προσπαθεί να...

ξεχάσει το γεγονός που «μπορεί να συμβεί στον καθένα».

Τον συγκεκριμένο άνθρωπο που ανάρτησε το video, η Ιωάννα Τούνη τον γνωρίζει από τα 18 και έκαναν παρέα, όπως δήλωσε.

Μεταξύ άλλων, είπε: «Να σας πάω τρία χρόνια πίσω. Καλοκαίρι, ήμουν σε beach party. Υπήρχε ποτό, καλή διάθεση. Είναι πολύ στενάχωρο που άνθρωποι που νομίζεις πως γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο παρά τη θέλησή σου και να το χρησιμοποιήσουν ενώ βλέπουν σε πόσο κακή κατάσταση είσαι. Για να δειχτούν για να επωφεληθούν, ακόμα και για να βγάλουν χρήματα.

Είναι άσχημο που το παιδί αυτό με το οποίο συvευρίσκομαι στο video είναι ένα παιδί που γνωρίζω απ’ τα 18 μου, που δουλεύαμε μαζί, έχουμε κοινούς φίλους, κοινές παρέες και ήμασταν και μια παρέα κι εκείνη την ημέρα. Διέρρευσαν γυμvές φωτογραφίες μου από εκείνο το βράδυ στις οποίες εγώ κοιμάμαι μετά τη συvουσία στο αυτοκίνητο και προφανώς δεν έχω επίγνωση ότι με φωτογραφίζει κάποιος.

Πόσο ξεφτίλα μπορεί να νιώσει κάποιος να δημοσιεύονται τόσο ιδιωτικές του στιγμές με τέτοιον τρόπο και από έναν άνθρωπο από τον οποίο δεν το περίμενες; Όλοι με θυμούνται να πλαντάζω στο κλάμα στο My Style Rocks… Είχα τρέξει σε δικηγόρους τότε, χάλασα όλα μου τα χρήματα», είπε μεταξύ άλλων.

Κατέληξε ωστόσο με ένα μήνυμα στους haters στο οποίο τους προέτρεπε… να πάνε να @@@».

Δεν υπάρχουν σχόλια: