ΣΙΝΕ

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

απατούσε την 24χρονη σύζυγό του με 72χρονη γιαγιά

Δεν πίστευε στα αυτιά της μια 24χρονη Βρετανίδα όταν είδε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που της προσκόμισε ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, τον οποίο είχε προσλάβει για να...
παρακολουθήσει τον 26χρονο σύζυγό της.

Όχι μόνο διαπίστωσε ότι την απατούσε, πριν καν συμπληρωθεί ένα έτος γάμου, αλλά ανακάλυψε ότι η ερωμένη του έχει δύο παιδιά και… τέσσερα εγγόνια, καθώς είναι γιαγιά 72 ετών. Επίσης, μια 86χρονη γιαγιά πραγματοποίησε μια νέα αρχή στη ζωή της. Αυτό, διότι παντρεύτηκε για δεύτερη και μάλιστα αυτό το έκανε με…

Η 24χρονη από το Μπέρμιγχαμ αποκάλυψε την ιστορία της στην ιστοσελίδα Birmingham Live, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Λίντσεϊ. Όπως είπε, υποπτεύτηκε τον 26χρονο όταν ξαφνικά έγινε απόμακρος και άρχισε να αργεί όλο και πιο πολύ να επιστρέψει τα βράδια στο σπίτι τους, λέγοντας ότι έπρεπε να μείνει περισσότερο στη δουλειά.

Η Λίντσεϊ απευθύνθηκε στην εταιρεία του ιδιωτικού ντετέκτιβ Κάρτερ Χάρις, ζητώντας του να ανακαλύψει τι ακριβώς συνέβαινε. Ο Χάρις και οι συνεργάτες του ανακάλυψαν ότι ο 26χρονος ήταν ενεργό μέλος σε ιστοσελίδες γνωριμιών, αναζητώντας σeξουαλικούς παρτενέρ και μάλιστα στην κατηγορία των ηλικιωμένων γυναικών.

Οι ντετέκτιβ δεν χρειάστηκαν πολύ για να πιάσουν στα πράσα τον 26χρονο με την 72χρονη ερωμένη του σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο που παρουσίασε ο Χάρις στη σύζυγο δεν άφηναν καμία αμφιβολία για τη φύση της σχέσης του νεαρού και της γιαγιάς.
Άνοιξε το λάπτοπ της 81χρονης γιαγιάς του και μέσα σε λίγα λεπτά την έκανε viral

Μια γιαγιά μπορεί να γίνει viral για τους πιο απλούς λόγους και να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Αυτό ακριβώς συνέβη και με τη συγκεκριμένη γιαγιά που τη γνώρισε όλος ο κόσμος από μια και μόνο αναζήτηση της στο Google. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια γιαγιά γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γιαγιά προσπάθησε να βγάλει μια selfie σε ένα παγόβονο.

Ο εγγονός της, λοιπόν, άνοιξε το laptop της γιαγιάς του και είδε τον τρόπο με τον οποίο εκείνη αναζητά πράγματα στο διαδίκτυο.

“Παρακαλώ μεταφράστε αυτούς τους λατινικούς αριθμούς mcmxviii σας ευχαριστώ” έγραψε η αξιαγάπητη γιαγιά στο search της στη γνωστή μηχανή αναζήτησης και έκανε όλο τον κόσμο να μιλά για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

Απ’ ότι φαίνεται, αυτή της την κίνηση τη λάτρεψε και η ίδια η Google, που της απάντησε ανάλογα, αφού η απάντηση από τα βρετανικά headquarters της εταιρείας ήταν πως σε ένα κόσμο με δισεκατομμύρια αναζητήσεις, η αναζήτηση της γιαγιάς τους έκανε να χαμογελάσουν.


Dearest Ben’s Nan.
Hope you’re well.
In a world of billions of Searches, yours made us smile.
Oh, and it’s 1998.
Thank YOU
@Push10Ben

— Google UK (@GoogleUK) June 15, 2016


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: