ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΣΤΡΑΙΚΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΣΓΑΡΑ!!!

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα γυναικεία πρωταθλήματα της ΕΠΟ σε ηλικία 18 ετών.Η πρώτη της γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα ήταν οι Ελπίδες Ιωαννίνων,ενώ η ποδοσφαιρική της διαδρομή έμεινε αποτυπωμένη με...
το πέρασμα της σε ΑΟ Τρίκαλα 2011,Ροδόπη 87',Βασίλισσα Θράκης και Προοδευτική Περάματος με πολύτιμη συνεισφορά στις προαναφερόμενες ομάδες.Η Κατερίνα Λισγάρα αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης ως σέντερ φορ ή δεξί χαφ,ενώ ολοκλήρωσε το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα ποδόσφαιρο και μαζί με το πτυχίο της,κατάφερε να αποκτήσει βάση βαθμολογίας το δίπλωμα UEFA B' από το Πανεπιστήμιο της Θράκης.

Η 24χρονη χαρισματική και υψηλόσωμη σέντερ φορ,γέννημα-θρέμμα από τα Γιάννενα,διακρίνεται για την αποφασιστικότητα και το πείσμα της,προσφέροντας τις κατάλληλες λύσεις στο οργανωτικό,επιθετικό και ψυχολογικό κομμάτι σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε.Η Κατερίνα αποκαλείται ως η ''Χιονοθύελλα'' των Ιωαννίνων,καθώς σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της,προκαλώντας ζημιές στις αντίπαλες εστίες με το σφοδρό ''κύμα χιονιού'' που εξαπολύει και αποδεικνύει πως δεν καταλαβαίνει τίποτα και κανέναν!
Φέτος οδεύει για τρίτη αγωνιστική χρονιά στο έμψυχο δυναμικό του ΑΟ Σειρήνα Γρεβενών με την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια όντας αήττητη στον 2ο όμιλο της Γ'Εθνικής και να επιστρέφει δριμύτερη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β'Εθνικής Γυναικών.

Επίσης,η δραστήρια Ηπειρώτισσα στράικερ ''κουβαλάει'' πολλά γκολ στην ποδοσφαιρική της φαρέτρα και έχει κατακτήσει την πρωτιά και το ''Χρυσό Παπούτσι'' σε αρκετές ομάδες!
Η Κατερίνα πατάει γερά στα πόδια της και το θάρρος βρίσκεται στο αίμα της.Είναι αρκετά δυνατή να υποστηρίξει τον εαυτό της,καθώς και τις αποφάσεις της.Είναι γεννημένη ααρχηγός και διαθέτει την αισιοδοξία να κινητοποιήσει τις συμπαίκτριές της.
Το ''εκρηκτικό'' της ταπεραμέντο δεν περνά απαρατήρητο εντός και εκτός γηπέδων και αποφασισμένη να ολοκληρώσει τους στόχους της!!!
Αξιόμαχη και εργατική στον ιδιωτικό τομέα που απασχολείται,η ίδια δίνει τον δύσκολο καθημερινό της αγώνα για να ανταπεξέλθει πλήρως και όντας οικονομικά ανεξάρτητη να ''χτίσει'' το προσωπικό της ''οχυρό'' με αισιοδοξία και δύναμη!!!
ΥΓ:ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ!!!


Επιμέλεια:Ηλίας Σχορτσανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: