ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ -ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΤΖΗΣ

Με αφορμή την πρόσληψη δύο εκπαιδευτικών που θα προσφέρουν παράλληλη στήριξη σε μαθητή με προβλήματα όρασης, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τον βουλευτή Γρεβενών, κ. Πάτση, και πρωτίστως...
τον άνθρωπο Ανδρέα.

Ο βουλευτής του νομού μας, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τον ευαίσθητο και πολύπαθο χώρο της Ειδικής Αγωγής. Με τεράστια ευαισθησία κινητοποίησε κάθε δύναμη, με αποτέλεσμα στις δομές ειδικής αγωγής του νομού μας να υπάρχει πλήρης κάλυψη σε εκπαιδευτικό, ειδικό επιστημονικό και ειδικό βοηθητικό προσωπικό, καλύπτοντας όλες τις οργανικές θέσεις. Απόρροια των ενεργειών και των παρεμβάσεων του είναι οι μαθητές με ειδικές μαθησιακές ανάγκες να υλοποιούν τόσο τα μικροομαδικά όσο και τα εξατομικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισής τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνεται και στην υφυπουργό, κ. Ζαχαράκη, η οποία στάθηκε αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια με ρόλο καταλυτικό και αποτελεσματικό.

                                                                        Με εκτίμηση
                                                              Τζάτζης Κωνσταντίνος
                                                           Δ/ντης του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: