ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Σοκαρισμένος με τον καιρό ο Σάκης Αρναούτογλου – Από τον απόλυτο καύσωνα στα…χιόνια

Σοκαρισμένος από την αλλαγή του καιρού είναι ο Σάκης Αρναούτογλου. Θέλησε να μοιραστεί την είδηση με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Στον λογαριασμό του στο Facebook, μίλησε για την... ακραία αλλαγή θερμοκρασίας που αναμένεται στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς από τον απόλυτο καύσωνα φαίνεται θα έρθουν χιόνια. Για τον καιρό στην χώρα μας έχει ενημερώσει νωρίτερα ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό

«Εαν επαληθευθεί η πτώση τη θερμοκρασίας των 34-36 βαθμών που επιμένουν και τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία οτι θα συμβεί την ερχόμενη Τρίτη στο Ντένβερ (Denver) (πρωτεύουσα της πολιτείας των ΗΠΑ, Κολοράντο σε υψόμετρο 1600 μέτρων) τότε θα πρόκειται για μια από τις πιο ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας που έχω προσωπικά τουλάχιστον εγώ παρακολουθήσει, καθώς από τον απόλυτο καύσωνα που θα επικρατεί μέχρι και τη Δευτέρα η περιοχή θα βρεθεί σε συνθήκες βαρυχειμωνιάς με χιονόπτωση μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο!!
Για να δούμε..
Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου»


«Προσοχή στις βροχές που έρχονται στα…» – Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό των επόμενων ημερών στην ΕΡΤ, προβλέποντας βροχές στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, με την Ναταλί Κακκαβά να μιλά πάντως για ανάσες δροσιάς.

Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρξει ηλιοφάνεια, με τους ανέμους να ενισχύονται στα 8 μποφόρ στο Αιγαίο και τη θερμοκρασία να φτάνει στους 35 βαθμούς. Εξαιρετικές συνθήκες θα υπάρξουν και τις επόμενες ημέρες, ενώ μέχρι την Τρίτη (8/9) ο υδράργυρος θα έχει σημειώσει εκ νέου άνοδο.

Δείτε την πρόγνωση στο ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: