ΣΙΝΕ

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Tην Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020, ωφελούμενοι της Δομής Γρεβενών, σε μια κίνηση αλληλεγγύης, συμμετείχαν σε δράση για τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την κακοκαιρία στην Καρδίτσα, που οργάνωσε...
ομάδα εθελοντών, στα Γρεβενά.

Τους έγινε ενημέρωση για την πρωτοβουλία της ομάδας εθελοντών και τις ανάγκες του πληγέντος πληθυσμού, από το προσωπικό του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ).

Ο ΔΟΜ παρέχει υποστήριξη στις ελληνικές αρχές στη διαχείριση της Δομής Γρεβενών, μέσω του προγράμματος «Supporting the Greek Authorities in Managing the National Reception System for Asylum Seekers and Vulnerable Migrants», που υλοποιείται με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οι ωφελούμενοι της Δομής Γρεβενών ευαισθητοποιήθηκαν ιδιαίτερα από τις εικόνες καταστροφής στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και παρέδωσαν στους διοργανωτές της δράσης στα Γρεβενά, διάφορα αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης.

Με την κίνησή τους αυτή θέλησαν να δείξουν τη συμπαράστασή τους και την αλληλεγγύη τους στους ανθρώπους που χρειάζονται αυτή τη στιγμή τη βοήθεια όλων.

Με εκτίμηση,

Απόστολος Τσένης
Διοικητής Δομής Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: