ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Έχετε Καταλάβει Τι Συμβαίνει Στην Τήνο Με Τον Κορωνοϊό;

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε στην επιστημονική κοινότητα η απόφαση των Άγγλων να βάλουν στην κόκκινη λίστα τους 7 ελληνικά νησιά. Όσοι επιστρέφουν από τους συγκεκριμένους προορισμούς θα πρέπει να...
μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών.

Και αν για κάποια νησιά (Μύκονος, Ζάκυνθος) ο αριθμός των κρουσμάτων δικαιολογεί εν μέρει την απόφασή των Βρετανών, για κάποια άλλα η επιλογή παραμένει ανεξήγητη.

Ο λόγος ασφαλώς για την Τήνο η οποία και ελάχιστα κρούσματα είχε και το επιδημιολογικό φορτίο της δεν είχε απασχολήσει ποτέ την επιστημονική ομάδα του υπουργείου Υγείας. Επισήμως τουλάχιστον καθώς υπάρχουν και στοιχεία τα οποία δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Τα ερωτηματικά για την περίπτωση της Τήνου ήρθε να ενισχύει ο Στέφανος Μάνος με ένα tweet που έκανε:

«Οι Βρετανοί αποφάσισαν χθες να βάλουν σε καραντίνα όσους επιστρέφουν από 7 νησιά μας. Για μένα ήταν έκπληξη η Τήνος. Τι ξέρουν οι Βρετανοί που δεν ανακοινώθηκε σε μας; Φταίει το Δεκαπενταύγουστο; Με τον κορωνοϊό στην Τήνο ασχολείται η επιστήμη ή η Εκκλησία; Προσοχή Εμπιστοσύνη!».

Το μυστήριο για τον λόγο επιλογής της Τήνου παραμένει ανεξήγητο και οι θεωρίες που ακούγονται είναι δεκάδες.

Σε κάθε περίπτωση είναι βέβαιο ότι το συγκεκριμένο ερώτημα θα τεθεί κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του Νίκου Χαρδαλιά. Η απάντηση του αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον…


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: