ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Πουλούσε καρπούζια σε Λαμποργκίνι και τον έγραψε η Αστυνομία (videos)

Μπελάδες με τον νόμο έχει ένας influencer, ο οποίος θέλησε να κάνει μία κίνηση που θα τον έκανε… trend σ’ όλον τον κόσμο, αλλά αντ’ αυτού θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο...
156 ευρώ και να χάσει την άδεια οδήγησης για δεκαπέντε μέρες καθώς πωλούσε καρπούζια σε Λαμποργκίνι σε κεντρικό δρόμο.

Συγκεκριμένα, ο Σεγέντ Γιασάρ Ταβακολιάν είναι γνωστός στην Τουρκία για την παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λόγω του… επαγγέλματός του, ο νεαρός άνδρας βρέθηκε σε δρόμο της περιοχής Μπεγιόγλου στην Κωνσταντινούπολη με μία Λαμποργκίνι Aventador, αξίας περίπου 670 χιλιάδων δολαρίων, όπου μέσα είχε καρπούζια προς πώληση.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, άμεσα κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και τα βίντεο που τραβούσαν οι περαστικοί, αλλά και άνθρωποι του περιβάλλοντός του, έγιναν σχεδόν άμεσα viral. Ωστόσο, αυτή η πρωτοβουλία που πήρε, μόνο σε καλό δεν του βγήκε.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία της Τουρκίας έφτασε άμεσα στο σημείο, επέβαλλε πρόστιμο 156 ευρώ, 1.228 τουρκικών λιρών και του απαγόρευσε την οδήγηση για 15 μέρες. Ο λόγος είχε να κάνει με το αυτοκίνητο και την δραστηριότητα του Ταβακολιάν μια και η χρήση του ήταν διαφορετική από αυτή που αναγράφεται στην άδεια.

Δείτε τα βίντεο…

Dokari

Δεν υπάρχουν σχόλια: