ΣΙΝΕ

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Σε κρίσιμη κατάσταση – δίνει μάχη για τη ζωή του ο Ζήσης Κασιάρας

Είναι ομολογουμένως ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος βιολιστής της γενιάς του.
Ο Ζήσης Κασιάρας κατάγεται από τα όμορφα Γρεβενά και δίνει εδώ και κάποιες ώρες μάχη για τη ζωή του, καθώς βρίσκεται... διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ.

Η περιπέτεια της υγείας για τον πασίγνωστο μουσικό ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, όταν και διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό.

Αρχικά εισήχθη στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σε καλή κατάσταση. Ωστόσο όμως μετά από πέντε ημέρες όλα ανατράπηκαν, η υγεία του επιδεινώθηκε και διαγνώστηκε και με άλλο νόσημα, που σύμφωνα με πληροφορίες ούτε ο ίδιος γνώριζε ότι έπασχε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου και παραμένει διασωληνωμένος μέχρι και σήμερα, δίνοντας τον δικό του αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή, με τα επόμενα εικοσιτετράωρα να είναι ιδιαίτερα κρίσιμα.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η οικογένειά του και όλοι, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες κ.λ.π. , εύχονται πλέον να γίνει ένα θαύμα και να αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση της υγείας του.

Η στήλη και η συντακτική ομάδα του greekmusictothemax.gr καθώς και όλα τα μέλη της GreekMusictotheMax & AprosmenoMusic team εύχονται ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να μας χαρίσει και πάλι τις υπέροχες μελωδίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: