ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Αλβανός αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά σε μητέρα και στον ανήλικο γιο της

Σκηνές που προκαλούν οργή και αηδία αντίκρισαν έκπληκτοι οι κάτοικοι της οδού Τριφυλίας στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης, όταν ένας 40χρονος άρχισε να αυνανίζεται σε δημόσια θέα παρακολουθώντας μία μητέρα και τον ανήλικο γιο της που... κάθονταν το απόγευμα της Παρασκευής στο πάρκο ΚΑΠΑΨ, έως ότου σχολάσει η κόρη της από μια εξωσχολική δραστηριότητα!

Ο Αλβανός σάτυρος ερεθίστηκε στη θέα της γυναίκας που καθόταν στο πάρκο παίζοντας με το ανήλικο παιδί και δεν δίστασε να πλησιάσει περίπου στα τρία μέτρα. Ξαφνικά, κατέβασε με μια γρήγορη κίνηση το παντελόνι του, έβγαλε έξω το μόριό του και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται με πάθος μπροστά τους!

Σαστισμένη, η 46χρονη μητέρα άρχιζε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια. Αμέσως έπιασε τον γιο της, τον αγκάλιασε σφιχτά και του έκλεισε τα μάτια, ώστε να μη δει τον ανώμαλο που χαϊδευόταν προκλητικά μπροστά τους. Ωστόσο, όταν είδε τον αδίστακτο επιδειξία να συνεχίζει… ακάθεκτος, η γυναίκα κατευθύνθηκε προς το μέρος του χωρίς δεύτερη σκέψη με σκοπό να του επιτεθεί!

Βλέποντας την αντίδραση της μητέρας, ο θρασύδειλος σάτυρος το έβαλε στα πόδια και άρχισε να τρέχει προς την οδό Λάκωνος, όπου για κακή του τύχη τον ακινητοποίησαν γείτονες, οι οποίοι είδαν την αποφασισμένη γυναίκα να τον κυνηγάει. Αμέσως κλήθηκε στο σημείο η Αστυνομία, άνδρες της οποίας πέρασαν χειροπέδες στον ανώμαλο και σχημάτισαν εις βάρος του δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μάλιστα, κατά τη σωματική έρευνα που του έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν πάνω του ένα tablet, το οποίο εστάλη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή του σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: