ΣΙΝΕ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

«ΜΠΑΛΟΝΙΑ»: Οι ιδανικότερες λύσεις για εντυπωσιακή βάφτιση – ΦΩΤΟ

Είστε γονιός ή νουνός, ετοιμάζεστε για βάφτιση και θέλετε το καλύτερο για το αγγελούδι σας και μάλιστα να μην καταξοδευτείτε; 

Ναι υπάρχει λύση και είναι η καλύτερη!!!

Δώστε χρώμα με ονειρεμένες συνθέσεις, εντυπωσιακές ιδέες, διακόσμηση υψηλής αισθητικής, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους (εκκλησία, δεξίωση, γάμος, βάφτιση, γέννηση, εγκαίνια, πάρτυ, fireworks). 

Ανοίξτε την πόρτα της φαντασίας και των παραμυθιών και δημιουργήστε πρωτότυπες, ζωντανές και ποιοτικές ιδέες για τις μοναδικές σας στιγμές. Στα εγκαίνια δώστε διακοσμητικές λύσεις για φαντασμαγορικό ξεκίνημα, για κάτι ξεχωριστό. Δίνουμε στην ατμόσφαιρα μια λάμψη από πυροτεχνήματα. Δώστε χρώμα με μπαλόνια στη βάφτιση, στα γεννέθλια (διατίθεται κλόουν στα πάρτυ). 

Για εσάς που θέλετε κάτι ξεχωριστό Επισκεφθείτε το κατάστημα μας "Μπαλόνια"

Ολοκληρωμένο πακέτο βάπτισης μόνο με 250 ευρώ!

Το πακέτο περιέχει:

-Ρούχα βάπτισης

-Λαδόπανα

-Λαμπάδα

-Παπούτσια

-Σετ Κολυμπήθρας

Σε μια τέτοια υπέροχη στιγμή, κινηθείτε έξυπνα και χαρίστε σε εσάς και κυρίως στο μωρό σας, ότι πιο όμορφο, ώστε να χαρείτε εσείς και οι καλεσμένοι σας!

Φυσικά στο ίδιο κατάστημα, μπορείτε να βρείτε λύσεις, για στολισμό είτε της Εκκλησίας που έχετε επιλέξει, είτε για την δεξίωση που θέλετε να παραθέσετε στους καλεσμένους για το νεοφώτιστο παιδάκι σας! 

Επίσης υπάρχει τεράστια γκάμα σε μπομπονιέρες.

Περισσότερα στη σελίδα: Μπαλόνια @kastoriaballoons

Κάταστημα ΜΠΑΛΟΝΙΑ – Ορεστίων 3 Καστοριά τηλ: 2467028738











Δεν υπάρχουν σχόλια: