ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Απίστευτη δήλωση Μητροπολίτη στην Κοζάνη εν μέσω lockdown: Ελάτε να κοινωνήσετε, από την ίδια λαβίδα (Βίντεο)

«Όποιοι και όποιες αμφιβάλλουν ότι είναι σώμα και αίμα Χριστού, να μην έρχονται, να μην πλησιάζουν», είπε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης.

Τη στιγμή που η Πολιτεία, όλο το επιστημονικό δυναμικό της χώρας και οι γιατροί που... δίνουν μάχη στις Εντατικές με τον κορωνοϊό, απευθύνουν δραματικές εκκλήσεις στους πολίτες να κρατούν αποστάσεις και να φορούν μάσκες, ο Μητροπολίτης Σερβιών και Κοζάνης Παύλος κάλεσε τους πολίτες να κοινωνήσουν από το ίδιο κουτάλι. Τη στιγμή που τα έλεγε όλα αυτά οι πιστοί σε μία άλλη εκκλησία, στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, θρηνούσαν τον ιεροψάλτη του ναού που πέθανε από κορωνοϊό.

«Να ‘ρθείτε τώρα, να φέρετε τα παιδάκια σας κι εσείς κάποιοι, να κοινωνήσουν και να κοινωνήσετε. Από την ίδια λαβίδα. Γιατί το πιστεύετε ότι εκεί είναι το σώμα και το αίμα του Κυρίου», είπε ο Μητροπολίτης, σύμφωνα με το Mega, την ώρα που η Κοζάνη βρίσκεται σε καθεστώς lockdown!

«Όποιοι και όποιες αμφιβάλλουν ότι είναι σώμα και αίμα Χριστού, να μην έρχονται, να μην πλησιάζουν», είπε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, την ίδια ώρα στον Άγιο Παντελεήμονα, ο ιεροψάλτης του ναού άφηνε την τελευταία του πνοή χτυπημένος από κορωνοϊό. Είχε είχε διαγνωστεί θετικός και μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο Αττικόν κατέληξε. Μια είδηση που τάραξε την τοπική κοινωνία.

Υπήρχαν όμως αρκετοί πιστοί σήμερα στη λειτουργία της Κυριακής οι οποίοι πήγαν στην εκκλησία χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Χωρίς μάσκα και με τα παιδιά στην αγκαλιά τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: