ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Διαδικτυακή Εκδήλωση MITEFGreeceStartupCompetition2021

ΠανεπιστήμιοΔυτικήςΜακεδονίας, στις 03 Δεκεμβρίου 2020. 

Το MITEnterprise Forum Greece, και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας,διοργανώνουντηδιαδικτυακήεκδήλωση“MITEFGreeceStartupCompetition2021”η οποία θα πραγματοποιηθεί την...

 Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020, στις11:00.

Το“MITEFGreeceStartupCompetition2021”, αποσκοπείστηδυναμικήανάπτυξηνεοφυώνεπιχειρήσεωνκαιεπιχειρηματικώνομάδωνπουκαινοτομούνστονχώροτηςτεχνολογίαςκαιτωνεπιστημών. Οι συμμετέχοντες,θα έχουν τη  δυνατότητα να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες, μέσα από μία σειρά εργαστηρίων και μετηνολοκλήρωση αυτών θα αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια για την ανάπτυξη καιεξέλιξη της επιχείρησής τους. Στην εκδήλωση, οι ερευνητές θα μπορέσουν να ενημερωθούν σχετικά με τον διαγωνισμό ενώ οι βραβευθείσες ομάδες, θα προβληθούν διεθνώς μέσα από το δίκτυο του MITEnterpriseForum.

Οδιαγωνισμόςπεριλαμβάνειτρειςθεματικέςενότητες:«General»,«Energy»και«Maritime».Για3ησυνεχήχρονιά,ταΕλληνικάΠετρέλαιαείναιοαποκλειστικόςχορηγόςτηςθεματικήςενότητας«EnergyTrack»,στοπλαίσιοτωνδράσεωντουΟμίλουΕΛΠΕσχετικάμετηνκαινοτομίακαιτιςνέεςτεχνολογίεςστοχώροτηςενέργειας.

Την εκδήλωση θαανοίξουν με ένασύντομο χαιρετισμότους

        ΟΑντιπρύτανηςΈρευνας&ΔιάΒίου ΕκπαίδευσηςΠανεπιστημίουΔυτικής Μακεδονίας, Καθηγητής  Στέργιος Μαρόπουλος,

        ΟΠρόεδροςτουΤμήματοςΗλεκτρολόγωνΜηχανικώνκαιΜηχανικώνΥπολογιστώνΠανεπιστημίουΔυτικήςΜακεδονίας,ΚαθηγητήςΓεώργιοςΧριστοφορίδης

        ΟΠρόεδροςτουMITEFGreece,ΓεράσιμοςΣπυριδάκης

         

Τοκύριομέροςτηςεκδήλωσηςθαπεριλαμβάνειτιςπαρακάτωπαρουσιάσεις-ομιλίες:

 

        ΟΑναπληρωτήςΚαθηγητήςτουΤμήματοςΗλεκτρολόγωνΜηχανικώνκαιΜηχανικώνΥπολογιστώνΠανεπιστημίουΔυτικήςΜακεδονίας,ΠαναγιώτηςΣαρηγιαννίδης,θακάνειμίασύντομηπαρουσίασητωνερευνητικώναποτελεσμάτωναπόευρωπαϊκάκαιεθνικάπρογράμματα.

        ΟΑντιπρόεδροςτουMITEFGreece,ΒασίληςΠαπακωνσταντίνου,θαενημερώσειτοκοινόσχετικάμετοδιαγωνισμό2021καιθααναλύσειτιςσημαντικότερεςπαραμέτρουςγιατηχρηματοδότησημιαςνεοφυούςεπιχείρησης.

        ΟFounder&CEOτηςεταιρείαςResQBiotechκαιΝικητήςτουStartupCompetition2020,ΓιώργοςΣκρέτας,θαμιλήσειγιατηνεμπειρίατουκαιτησημασίατουδιαγωνισμούστηνανάπτυξηκαιπροώθησητηςεπιχείρησηςτου.

        ΗΜηχανικόςΝέωνΤεχνολογιώνκαιΚαινοτομίαςστονΌμιλοΕλληνικάΠετρέλαια,Δρ.ΤζένηΛειβαδάρουθααναφερθείστορόλοκαιτησυνεισφοράτουομίλουστονδιαγωνισμό.

Θαακολουθήσεισυζήτησημεταξύτωνομιλητώνκαιθααπαντηθούνερωτήματατουκοινού.

ΤηνεκδήλωσηθασυντονίζειηΕκτελεστικήΔιευθύντριατουMITEFGreece,ΑντιγόνηΜολοδάνωφ.

Κάθεενδιαφερόμενοςμπορείναπαρακολουθήσειτηνεκδήλωση,κατόπινυποχρεωτικήςεγγραφήςτου,εδώ.

Όσοιενδιαφέρονταινασυμμετάσχουνστονδιαγωνισμό,μπορούννακαταθέτουναίτησηστουςκάτωθισυνδέσμους:

        MITEFGreeceStartupCompetition2021,GeneralTrack

        MITEFGreeceStartupCompetition2021,EnergyTrack

        MITEFGreeceStartupCompetition2021,MaritimeTrack

Δεν υπάρχουν σχόλια: