Τραγικό!
Σε ρυθμό εορτών κινείται η ελληνική κυβέρνηση όσον αφορά τον σχεδιασμό των επόμενων βημάτων για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού. Οι αριθμοί που ανακοινώνονται καθημερινά από το υπουργείο Υγείας... δεν επιτρέπουν εφησυχασμό.
Γι’ αυτό τον λόγο ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε μέσα στην εβδομάδα παράταση του lockdown τουλάχιστον μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Με απλά λόγια ο περιορισμός στην κυκλοφορία και η υποχρεωτική αποστολή SMS θα μας συνοδεύει για αρκετό καιρό ακόμη.
Το μεγάλο ερώτημα που κυριαρχεί είναι με πόσα άτομα θα επιτραπεί το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς καθώς οι πληροφορίες είναι διφορούμενες.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι για τη μετακίνηση των πολιτών από σπίτι σε σπίτι για τον εορτασμό θα χρειάζεται και πάλι αποστολή SMS όπως γίνεται για κάθε μετακίνηση μέχρι και σήμερα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται στο να στέλνουν τον κωδικό «4» για να γιορτάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να δημιουργηθεί ειδική φόρμουλα όπου ο κάθε πολίτης θα δηλώνει τη διεύθυνση που θα πηγαίνει. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιτραπεί τραπέζι με 9 ή 10 άτομα σε κάθε σπίτι.
Ακόμη, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η απαγόρευση της κυκλοφορίας ξεκινά από τις 10 το βράδυ και όχι από τις 9 που ισχύει μέχρι σήμερα. Για την ημέρα της Πρωτοχρονιάς η κυβέρνηση προσανατολίζεται στο να διακοπεί η κυκλοφορία στη 1 μετά τα μεσάνυχτα.
Σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις θα παρθούν εντός λίγων ημερών. Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Στέλιο Πέτσα και αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον
πηγη
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOG ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ kostasdigos@yahoo.gr
Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020
Αποτύχαμε: Το νέο επίπονο μέτρο που ανακοινώνεται λίγο πριν τις γιορτές
==► ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ▼

Τέλος στην υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου

Έστησε καρτέρι για να μαχαιρώσει τη...

Τα Μερομήνια μίλησαν, όλα τούμπα με τον καιρό για το Πάχα και την Πρωτομαγιά

45χρονος Αρτινός έμεινε ανάπηρος με...

Π. Κουκουλόπουλος: «Η αλήθεια για ...

Σάκης Αρναούτογλου και Μανώλης Χρι...

Σόδομα και Γόμορρα σε ελληνικό νησί...

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Βασίλη Καλογήρου – Τελικά, είχαν δίκιο

Κακοκαιρία: Απαγόρευση κυκλοφορίας ...
Καθαρά Δευτέρα: Τα 10 έκτακτα μέτρα...
Που επιτρέπεται και που απαγορεύεται η στάθμευση του αυτοκινήτου μου;
Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στο ο...
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου