ΣΙΝΕ

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Για έναν Μακεδόνα που γεννήθηκε στην Ημαθία

Στα Γρεβενά, είναι σε εξέλιξη μια πολύ σημαντική και διαρκής επιχείρηση πρόνοιας και ενδιαφέροντος για ευπαθείς ομάδες που χρήζουν για είδη πρώτης ανάγκης στην καθημερινότητάς τους.

Ειδικά τις μέρες αυτές των γιορτών... ο στόχος είναι να μην μείνει και να μην αισθάνεται ούτε ένας άνθρωπος στην πόλη μόνος χωρίς τα απαραίτητα.

Μέσω ενός πολίτη ο οποίος δεν έχει καν καταγωγή από τα Γρεβενά οι παραπάνω δράσεις γίνονται πράξεις. Ο ίδιος ενεργοποιεί φιλικά και γνωστά του πρόσωπα, τα οποία ξέρει ότι θα φανούν χρήσιμα σε φιλανθρωπικές δράσεις και τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει μια ομπρέλα που σκεπάζει αρκετό ευάλωτο πληθυσμό της πρωτεύουσας και όχι μόνο.

Άλλωστε όλοι αξίζουν να περάσουν Χριστούγεννα ζεστά και με αξιοπρέπεια τις φετινές γιορτές.

Συνδρομητές στην κίνηση αλληλεγγύης, είναι πάρα πολλοί άνθρωποι. Απλοί πολίτες που μπορεί να έχουν ένα μικρό περίσσευμα, μέχρι πολιτικά πρόσωπα ενεργά και μη που νοιάζονται για τους συνανθρώπους τους και δεν θέλουν να ζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες όχι μόνο τις μέρες των γιορτών αλλά κάποιοι από αυτούς για όλο το χρόνο ίσως και αρκετά χρόνια.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους ενεργοποιούνται, στέλνοντας ο καθένας ότι νομίζει ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο. Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο για τον άνθρωπο που συντονίζει την δράση και προσεγγίζει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, διότι έρχεται σε επαφή με τις ευπαθής ομάδες και προσπαθεί να λύσει κάτι από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Με μια κίνηση αγάπης αφιερώνει όλο του τον χρόνο στην αλληλεγγύη. Το ότι βρήκε συμμάχους στη φιλανθρωπία και καταφέρνει τα ακατόρθωτα και αυτό είναι δικό του ταλέντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: