ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Προκαλεί: Ξύλο μέχρι θανάτου από τον Πακιστανό που κακοποίησε τη Μυρτώ

Ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς, ο οποίος κακοποίησε άγρια την 23χρονη σήμερα Μυρτώ Παπαδομιχελάκη στις 23 Ιουλίου του 2012 στην Πάρο, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει βαρύτατα προβλήματα έγινε πρωταγωνιστής σε περιστατικό ακραίας βίας στις φυλακές Γρεβενών.

Ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς, μαζί με τρεις ομοεθνείς του, φέρεται ότι εισέβαλε στο κελί τριών Αλβανών κρατουμένων και άρχισαν να τους χτυπούν βίαια.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, κατά τη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και τηγάνια, τα οποία είναι άγνωστο πώς βρέθηκαν στην κατοχή των Πακιστανών!

Ήταν τέτοιας αγριότητας η επίθεση που δέχτηκαν οι τρεις κρατούμενοι, που ο ένας από αυτούς μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και έδινε επί μέρες μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Υπενθυμίζεται πως η Μυρτώ έζησε την κόλαση τον Ιούλιο του 2012, όταν ήταν μόλις 15 ετών και παραθέριζε στην Πάρο μαζί με τη μητέρα και τη μεγαλύτερη αδελφή της. Το ανθρωπόμορφο τέρας τη χτύπησε στο κεφάλι με πέτρα που ζύγιζε πέντε κιλά, σχεδόν συνθλίβοντάς το, και τη βίασε. Το κορίτσι βρήκαν σε κώμα, μέσα σε μια λίμνη αίματος, η μητέρα και η αδελφή του, οι οποίες δεν την αναγνώρισαν από την παραμόρφωση που είχε υποστεί!

Αρχικά οι αστυνομικοί εξέτασαν το ενδεχόμενο του ατυχήματος, ωστόσο, όταν ο ιατροδικαστής ανακοίνωσε ότι στο σώμα της ανήλικης βρέθηκε σπέρμα, άρχισε νέος κύκλος ερευνών, που πλέον αφορούσαν Bιασμό και άγριο ξυλοδαρμό. Ο Αχμέτ Βακάς συνελήφθη αργότερα στην Αθήνα και καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σύρου σε ισόβια κάθειρξη και 25 χρόνια, καθώς και σε ισόβια στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης, λέγοντας ότι ο Πακιστανός εξάντλησε την κτηνωδία του.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: