ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Αναβαθμίστε τον Ανελκυστήρα σας με 70% επιδότηση με τις Λύσεις της Metron

Θέλετε ο ανελκυστήρας σας να είναι πιο “πράσινος” καταναλώνοντας λιγότερο ρεύμα και να είναι περισσότερο ασφαλής; Εκμεταλλευτείτε την επιδότηση έως 70% του νέου Προγράμματος «Εξοικονομώ- Αυτονομώ» που δίνει... για πρώτη φορά τη μοναδική ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον ανελκυστήρα σας.

Κερδίστε σήμερα επιλέγοντας τις εξατομικευμένες λύσεις της Metron. Με περισσότερα από 25 χρόνια ιστορίας, η Metron εξελίχθηκε από μια ελληνική τοπική εταιρεία σε μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες κατασκευής ανελκυστήρων παγκοσμίως με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες.

Τα τελευταία 7 χρόνια η Metron έχει φτάσει σε νέα... ύψη!  Σ’ ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια στην Ευρώπη άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων λύσεων για κάθε τύπο χρήσης ικανοποιώντας ακόμα και τις πιο ειδικές απαιτήσεις.

Η πολυετής μας εμπειρία εξασφαλίζει τη βέλτιστη πρόταση εκσυγχρονισμού του ανελκυστήρα σας προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

  1. GoGreen. Σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις και επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας για άμεση μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης σας και οικονομία.
  2. BeSafe. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε στοιχεία ασφαλείας με επιδότηση για αξιόπιστη, ποιοτική και ασφαλή μετακίνηση
  3. Anti-Covid. Πλέον αισθάνεστε ασφαλείς την εποχή του κορονοϊού με τις παρακάτω λύσεις:

ü  Σύστημα Καθαρισμού Αir-Purifier

ü  Αντιβακτιριδιακά Κομβία

ü  Σύστημα Φωνητικού Ελέγχου talk2lift®

 Για περισσότερες πληροφορίες:
www.metronsa.eu
Τηλέφωνο 23210 99200 Ι Ε-mail: epidotisi@metronsa.eu

Γραφείο Τύπου
ΒΙΠΕ Σερρών
ΤΚ 62100, Σέρρες
Τηλέφωνο: 23210 99200 (εσωτερικό: 197)
Email: marketing@metronsa.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: