ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Γρεβενά: Μήνυση έγινε για δεύτερη φορά από πολίτη απέναντι σε προπονητή τένις

Την πρώτη φορά για σωματική βία και τη δεύτερη φορά σήμερα για άσεμνες και προκλητικές εκφράσεις.

Τραγικές στιγμές ζούμε στα Γρεβενά εν έτη 2021 

Όπως όλοι γνωρίζουμε το μοναδικό άθλημα που επιτρέπει ο Χαρδαλιάς για να ασχολείται ο κόσμος, είναι το τένις. 

Σήμερα έτυχε να γίνω μάρτυρας στο συμβάν και ρωτώντας, έμαθα ότι κάτι παραπλήσιο έγινε πριν 1 μήνα με πρωταγωνιστές τους ίδιους,...θύμα και θύτη. 

Την πρώτη φορά, πριν έναν μήνα, του επιτέθηκε βίαια, προκαλώντας του σωματική βλάβη και για δεύτερη φορά του επιτέθηκε σήμερα με άσεμνες, προκλητικές εκφράσεις και χειρονομίες και απαιτούσε να φύγει από το δημοτικό γήπεδο. 

Σε όλο το δήμο Γρεβενών Υπάρχουν δύο γήπεδα τένις, αυτά στην ανατολική είσοδο της πόλης.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που ασχολείται με το άθλημα αυτό, νομίζει ότι τα δημοτικά γήπεδα αυτά ανήκουν στη δικαιοδοσία του και πληρώνει ΕΝΦΙΑ, με αποτέλεσμα όποιος πολίτης θέλει να πάει να παίξει τένις είτε βρίσκει την πόρτα κλειδωμένη, είτε πρέπει να παρακαλέσει τον ίδιον για να παίξει. 

Ο συγκεκριμένος προπονητής του συλλόγου έκανε επίθεση φραστική και όχι μόνο για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα απέναντι σε πολίτη που ετοιμαζόταν να παίξει τένις Θεωρώντας τον εχθρό του.
 Όσον αφορά το σύλλογο, από πληροφορίες που έχω και την πρώτη φορά και τη δεύτερη φορά, ενημερώθηκε η αστυνομία για το όλο συμβάν 
Κάποιοι μέσα στο σύλλογο θα πρέπει να του τραβήξουν νομίζω το αυτί. 

Εάν δεν το κάνουν αυτό, συνηγορούν στις πράξεις του και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι ότι καλύτερο για μικρά παιδιά που αθλούνται μέσα σε τέτοιους χώρους .
Τα πράγματα εξελίχθηκαν με αρκετή ένταση και μπροστά σε αρκετό κόσμο και μάρτυρες 

Πλέον η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης και θέλω να πιστεύω ότι ήταν μεμονωμένο γεγονός και δεν θα έχουμε ίδιες συμπεριφορές με άλλους πολίτες ή άλλους αθλητές 

Ζούμε στην εποχή του 2021 

Ο Ιησούς η Τζούλια και ο Λουκάς λένε μόνο αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια: