ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Σε λειτουργία από το Σάββατο 27/2 τα Χ.Κ. Καλαβρύτων, Βασιλίτσας και Ανηλίου για τους αθλητές χιονοδρομίας

Επανεκκινεί η αθλητική χιονοδρομία με 3 χιονοδρομικά σε λειτουργία σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.648/B/20-2/2021.

Επελέγησαν 2 χιονοδρομικά (ένα στην βόρεια Ελλάδα και ένα στην...

νότια) για τους αθλητές των Αλπικών αγωνισμάτων και ένα επιπλέον στην βόρεια Ελλάδα για τους αθλητές Χιονοσανίδας, Ελεύθερου Σκι και των Βορείων Αγωνισμάτων (Δρόμων Αντοχής και Διάθλου). Από τα χιονοδρομικά που ανταποκρίθηκαν στην σχετική πρόσκληση, έγινε η επιλογή των Χ.Κ Βασιλίτσας και Ανηλίου στην βόρεια Ελλάδα και του Χ.Κ. Καλαβρύτων στη νότια.

Τα χιονοδρομικά δεν θα είναι ανοικτά για το κοινό. Η είσοδος θα επιτρέπεται σύμφωνα με την σχετική απόφαση της Ε.Ο.Χ.Α. αυστηρά και μόνο σε αθλητές και στελέχη που πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Αθλητές όλων των κατηγοριών (ΠΑΜ-ΠΑΓ / Π1-Κ1 / Π2-Κ2 /ΑΓ_ΕΝ) οι οποίοι κατά την πρώτη προσέλευση στα Χ.Κ. θα διαθέτουν κωδικό ΕΟΧΑ και θα είναι ασφαλισμένοι μέσω του ασφαλιστικού προγράμματος της Ομοσπονδίας. Για τις κατηγορίες ΑΓ-ΕΝ θα ισχύει η πρόσθετη προϋπόθεση ενεργού κωδικού FIS
προπονητές με αναλογία 1 ανά 5 αθλητές. Θα πρέπει να έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή χιονοδρομίας ή να είναι μαθητές της τρέχουσας Σχολής Προπονητών Χιονοδρομίας της Ομοσπονδίας
Τα σωματεία μπορούν να συμπεριλάβουν και ένα συνοδό (μέλος του συλλόγου) ανά 7 αθλητές
Μόνο τα παραπάνω άτομα θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα lifts των επιλεγμένων χιονοδρομικών κέντρων βάση των καταλόγων που θα αποστείλουν τα σωματεία δηλώνοντας και το χιονοδρομικό επιλογής για προπονητικό κέντρο (μεταξύ των Χ.Κ. Καλαβρύτων, Βασιλίτσας και Ανηλίου).

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: