ΣΙΝΕ

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Μαρία Μαργαρίτη: Τι απέγινε η δικαστής; Ξεμπρόστιασε το δικαστικό σώμα αποκαλύπτοντας τον Οίκο Ανοχής – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ BBC (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι απέγινε η δικαστής Μαρία Μαργαρίτη;


Η υπόθεση της δικαστή Γρεβενών, Μαρίας Μαργαρίτη-Φώλια, ξεκίνησε τον χειμώνα του 2007, όταν κατήγγειλε πιέσεις για υπόθεση σκανδάλου καταχρήσεων κρατικού χρήματος που... ερευνούσε. Στη συνέχεια, αφού κατήγγειλε ότι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί έφαγαν κονδύλια που προορίζονταν για οικονομική ενίσχυση σεισμοπαθών, η κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε από το δικαστικό σώμα.

Επίσης, η δικαστίνα Μαρία Μαργαρίτη-Φώλια, κατηγόρησε το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας ύπαρξη «ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ και ότι εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ορέξεις δικαστικών και μεσαζόντων), σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!!!!»

Η δικαστής έγινε περισσότερο γνωστή, από τις απεργίες πείνας που έκανε έξω από το μέγαρο Μαξίμου και από μια εκπομπή του BBC για την υπόθεσή της. Τα Ελληνικά ΜΜΕ αγνόησαν σκανδαλωδώς και τη δική της περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: