ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Συνέντευξη Βουλευτή Νομού Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέα Πάτση στον StarFM

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Star FM Δυτικής Μακεδονίας και στον δημοσιογράφο Μίμη Χρήστο παραχώρησε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Πάτσης.

Ο Βουλευτής μίλησε μεταξύ άλλων για τις συναντήσεις του με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα και με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιο Λιβανό, για την πρόσφατη επιστολή του σχετικά με την ανάγκη δημιουργίας γραφείου Αγροτικής Οικονομίας στο Δήμο Δεσκάτης, για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων που ψηφίστηκε στη Βουλή, για το Νοσοκομείο Γρεβενών και τα Εμβολιαστικά Κέντρα της περιοχής.

Ακολουθούν τα βασικά σημεία της συνέντευξης:

"Οι συναντήσεις μου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, όσο και με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιο Λιβανό θα έχουν σύντομα θετικά αποτελέσματα για τον Νομό Γρεβενών" δήλωσε ο Βουλευτής ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή για την ένταξη σε μέτρο οικονομικής ενίσχυσης Covid-19 των καλλιεργητών λεβάντας, μελισσόχορτου και ελίχρυσου που έχουν πληγεί σοβαρά από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

"Είμαι σίγουρος πως η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, είναι σύμφωνη με τη δημιουργία γραφείου Αγροτικής Οικονομίας στο Δήμο Δεσκάτης", σχολίασε αναφορικά με την πρόσφατη επιστολή του.

Το Νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή για την Παιδεία, όπως δήλωσε, "θα αναβαθμίσει τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Μακεδονίας, και στα Γρεβενά".

Για το Νοσοκομείο Γρεβενών, αναφέρθηκε στις νέες θέσεις Ιατρών που θα το στελεχώσουν, αλλά και στα Εμβολιαστικά Κέντρα της περιοχής.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

https://youtu.be/vkjsQK47H-8

Δεν υπάρχουν σχόλια: