ΣΙΝΕ

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Νέα Σμύρνη: Ανατροπή για τα επεισόδια - Απίστευτες σκηνές αστυνομικής βίας

Νέα εκδοχή για επεισόδια που έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής στην πλατεία της Νέας Σμύρνης ανάμεσα σε αστυνομικούς και κατοίκους της περιοχής.

Επεισόδια ξέσπασαν το μεσημέρι της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.... περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που πραγματοποιούσαν ελέγχους για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού, στο άλσος της Νέας Σμύρνης. Μάλιστα, έγινε λόγος για ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων αλλά και μέσα από βίντεο στα σόσιαλ μίντια τα πράγματα φαίνεται να έγιναν διαφορετικά.

Τόσο η πλατεία της περιοχής, όσο και στις υπόλοιπες πλατείες της χώρας, ήταν γεμάτης από πολίτες. Περίπου στις 15:00 λοιπόν αστυνομικοί με μηχανές έκαναν την εμφάνισή τους και άρχισαν τους ελέγχους κόβοντας πρόστιμα. Όταν κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν, ξεκίνησε ένταση που κατέληξε στο ξυλοδαρμό πολιτών όπως μπορείτε να δείτε και στο video. Mάλιστα, χρησιμοποιήθηκαν ακόμα και πτυσσόμενα γκλομπς που δεν ανήκουν στο εξοπλισμό των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ομάδες της αστυνομίας μπήκανε με μηχανές ακόμα και στο Άλσος της περιοχής, όπου βρίσκονταν οικογένειες με παιδιά
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: