ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Ζωή Λιαντράκη - "Όπου θέλει ας βγει"

H Ζωή Λιαντράκη, μία σπουδαία ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, επιστρέφει πιο ερωτική από ποτέ και παρουσιάζει το νέο της single "Όπου θέλει ας βγει", που κυκλοφορεί ψηφιακά από τη Real Music. H επιβλητική, γεμάτη συναίσθημα, δυναμική ερμηνεία της...

σε παρασύρει κυριολεκτικά, αποδεικνύοντας το μεγάλο εύρος των φωνητικών δυνατοτήτων της.

Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα μουσική πρόταση όπου γίνεται άμεσα αντιληπτό πως έχουμε να κάνουμε με μία συμφωνική σύνθεση, η οποία συνδυάζει το σύγχρονο με το νοσταλγικό καθώς σε μεταφέρει στο παρελθόν και οραματίζεται το μέλλον σαν να μην υπάρχει παρόν.

Το " Όπου θέλει ας βγει" δημιουργεί σκέψεις και συναισθηματικές εικόνες που διεισδύουν στον εσωτερικό κόσμο του ακροατή, κάνοντας  τον να ταξιδέψει με τις αισθήσεις του από το πρώτο άκουσμα.

Τους στίχους υπογράφει η καταξιωμένη (ποιήτρια-συγγραφέας) Ντέπη Χατζηκαμπάνη, τη μουσική για άλλη μία φορά η δημιουργικότατη Κωνσταντία Κατσιάμπα, ενώ η ευφάνταστη ενορχήστρωση είναι του αξιόλογου Γιώργου Μίγκα. Η οπτικοποίηση και η σκηνοθεσία του music video ανήκει στους ταλαντούχους Πάνο Ιωαννίδη και Νίκο Σίμο.

Καλή σας ακρόαση!

Διαθέσιμο και στο επίσημο κανάλι μας στο youtube αποκλειστικά!

Όπου θέλει ας βγει :    

https://youtu.be/0yAaSXXqTco

Social Media Real Music :

Facebook Page : https://www.facebook.com/RealMusicgr/

Twitter : https://twitter.com/RealMusicgr?lang=el

Instagram : 
https://www.instagram.com/real_music_label/

Bio

Η Ζωή Λιαντράκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε Γεωπόνος αποφοιτώντας πρώτη από την σχολή της και εργάζεται ως ερμηνεύτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Από πολύ μικρή μπήκε στη ζωή της η μουσική και το τραγούδι, στην αρχή ως μέλος χορωδιών στο σχολείο και στο ωδείο και αργότερα και ως σολίστα.

Από το 2013 ασχολείται πλέων επαγγελματικά με το τραγούδι κάνοντας εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά και μουσικές σκηνές της πόλης της. Το 2018 είχε συμμετάσχει με το συγκρότημα Διαπασών, των οποίων υπήρξε τραγουδίστρια, στο ντοκιμαντέρ «Η γη της πονεμένης Παναγιάς» της Ελένης Βλάχου, το οποίο βραβεύτηκε ως πρώτο στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας.

Τον Ιούνιο του 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο της digital CD single με τίτλο «Στα μονοπάτια της ζωής» το οποίο περιελάμβανε τρία τραγούδια σε στίχους του Νίκου Παλλάδιου και μουσική του Θάνου Μπένου και του Γιώργου Μπακαλίδη.

Τον Φεβρουάριο του 2020 ήταν η αρχή της συνεργασίας της με την συνθέτιδα Κωνσταντία Κατσιάμπα με το τραγούδι «Το δάκρυ της βροχής» σε στίχους Γιώτας Γερογιώργη, το καλοκαίρι του ίδιου έτους κυκλοφόρησε το τραγούδι «Έχασα τις λέξεις» σε ποίηση Γιώτας Γερογιώργη και μουσική της Κωνσταντίας Κατσιάμπα το οποίο κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρία Real Music.

Σήμερα επανέρχεται για να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Όπου θέλει ας βγει» σε σύνθεση και πάλι της μοναδικής Κωνσταντίας Κατσιάμπα ενώ τους στίχους υπογράφει η καταξιωμένη Ντέπη Χατζηκαμάνη σε ενορχήστρωση του Γιώργου Μίγκα και κυκλοφορεί από τη Real Music.

Δεν υπάρχουν σχόλια: