ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Eνα «Διαφορετικό Πρωινό» από το Επιμελητήριο Γρεβενών

Ένα «διαφορετικό πρωινό» ετοιμάζει το Επιμελητήριο Γρεβενών και καλεί τις τοπικές τουριστικές και παραγωγικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν στην διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης (info-day), την... Παρασκευή 23 Απριλίου στις 19:00 μμ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση στις επιχειρήσεις για τα οφέλη αλλά και τον τρόπο που μπορούν να συμμετέχουν με τα δικά τους προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ με την ολοκλήρωση της ενημέρωσης θα μπορέσουν να απευθύνουν ερωτήσεις.

Ειδικός προσκεκλημένος είναι ο Θoδωρής Σπηλιώτης, θεμελιωτής του Αθωνικού Management και συγγραφέας δύο βιβλίων Bestseller, ένα εκ των οποίων είναι το βιβλίο «ο Μοναχός που Έγινε CEO-1000 Χρόνια Αθωνικό Management».  Ο Θοδωρής Σπηλιώτης θα αναφερθεί στα «7 Μυστικά των Μοναχών». Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία στα πλαίσια της εισήγησης να γνωρίσουν  την μοναδική διατροφή των μοναχών και την σύνδεση της με την σωματική και ψυχική υγεία. Παράλληλα ο Λεωνίδας Σκερλετόπουλος ειδικός σε θέματα Marketing, επικοινωνίας και συμπεριφοράς θα μιλήσει για την “σύνδεση της τουριστικής εμπειρίας με τη φήμη την εποχή της κοινωνικής Δικτύωσης”.

Αφορμή για την ανάπτυξη του έργου CBTB, αποτελεί γεγονός ότι το τουριστικό μοντέλο αλλάζει και οι τουρίστες γίνονται όλο και πιο περίπλοκοι. Επιδιώκουν πλέον,μια ολιστική εμπειρία,συμπεριλαμβανομένης της ανακάλυψης πολιτιστικών και γαστρονομικών μυστικών. Στο πλαίσιο αυτό ηπλούσια παραδοσιακή γαστρονομία των Γρεβενών, αξιοποιείται ως εργαλείο για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος. Το έργο CBTB στοχεύει στη διασυνοριακή συνεργασία φορέων από την Ελλάδα και την Αλβανία, υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας INTERREG IPA II “Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020” και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και με εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν. Επικεφαλής εταίρος του έργου είναι το Επιμελητήριο Γρεβενών, από την Ελλάδα συμμετέχει ως εταίρος το Επιμελητήριο Κέρκυρας και από την Αλβανία το Επιμελητήριο της περιφέρειας Vlora, η Εθνική Παράκτια Υπηρεσία (NationalCoastalAgency) και η ECO-Partnersγια την αειφόρο ανάπτυξη. 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή κατόπιν εγγραφής και θα πραγματοποιηθεί μέσω πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης. Με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής δίνεται άμεση πρόσβαση στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο συμμετοχής, ο οποίος πριν την ενημερωτική εκδήλωση θα αποσταλεί και με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα στοιχεία υποβολής. 

Για την εγγραφή σας ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://bit.ly/Join-Grevena

Δεν υπάρχουν σχόλια: