ΣΙΝΕ

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Θεσπρωτός: Το καμάρι της Ηγουμενίτσας & της Θεσπρωτίας στη Football League! 4-4-21

Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)

Ο Θεσπρωτός είναι η ποδοσφαιρική ομάδα-καμάρι της Ηγουμενίτσας και της Θεσπρωτίας και η αγωνιστική του παρουσία στη Football League και τη φετινή χρονιά αποτελεί την... ιδανικότερη στιγμή για ένα photostory-αφιέρωμα στην ομάδα μιας κωμόπολης λίγων χιλιάδων κατοίκων από την περιφέρεια της Ηπείρου.
Αφορμή στάθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας με την ιστορική ομάδα του Πιερικού στην Κατερίνη, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League (ηττήθηκε με 2-0).
Μετά το success story του πρώτου αφιερώματος στον Αλμωπό Αριδαίας, με τη συνοδευτική μουσική υπόκρουση του punk-rock συγκροτήματος, με καταγωγή από την Αριδαία, "Κήρυξ", τον Θεσπρωτό επιλέξαμε να συνοδέψει μουσικά το Ηπειρώτικο, βεβαίως βεβαίως, rock συγκρότημα, Αυτόπτες Μάρτυρες, στο τραγούδι "Κορώνα Γράμματα", από το debut album της μπάντας, με τίτλο "Παράξενα Παιχνίδια".

Άλλωστε στο ποδόσφαιρο, "...Κορώνα Γράμματα, ασόδυο εξάρες, γυρνάει ο τροχός της τύχης σου, Κερδίζεις; Χάνεις; Βάζεις!"

Υ.γ1 Επί τη ευκαιρία, απολαύστε την αποκλειστική συνέντευξη https://katerinisport.gr/?p=173862​ του επιθετικού της ομάδας, Χρήστου Πέντσα, με ολίγον από... Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς και Καστίγιο και προπονητή τον Χουάν Ραμόν Ρότσα! To λες και... "παράξενο παιχνίδι", δε συμφωνείτε;
Y.γ2 Για να σας προλάβουμε εκεί στο Σούλι Παραμυθιάς. Δεσμευόμαστε για αντίστοιχο αφιέρωμα (σ.σ. για πολλούς και ευνόητους λόγους!). Την αφορμή ψάχνουμε!

Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: