ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Ο Χρήστος Βάμος εκπροσωπεί τη χώρα μας σε διεθνή μουσικά φεστιβάλ και μας μιλάει γι αυτό

Ο Χρήστος Βάμος συμμετέχει με ένα εξαιρετικό τραγούδι με τίτλο «Το Νούμερό μου» στο Kenga Magjike. Πρόκειται για το δημοφιλέστερο Φεστιβάλ Μουσικής στη... γειτονική Αλβανία. Πως προέκυψε αυτή η συμμετοχή;

Χ.Β.: Μου έγινε πρόταση από τον παραγωγό και παρουσιαστή Ardit Gjebrea στην κατηγορία international singer. Αφορμή στάθηκε η τελευταία μου δουλειά με την heaven music,το τραγούδι ‘’Αυτή τη φορά’’. Ήρθαμε σε επικοινωνία και με τη φετινή εκπρόσωπο της Αλβανίας στη Eurovision, Anchela Peristeri που τυχαίνει να είναι και φίλη μου και της εύχομαι good luck!!! Και έτσι για εμένα ήταν πάλι τιμή μου να εκπροσωπήσω πάλι τη χώρα μου!

 

Έχεις και στο παρελθόν συμμετοχές και σε άλλα φεστιβάλ και σε άλλες χώρες. Μίλησέ μας γι αυτές.

 

Χ.Β.: Ναι! Ήταν μεγάλη μου τιμή και χαρά στα πρώτα μου βήματα που εκπροσώπησα την Ελλάδα στο φεστιβάλ mega hit που είχε διεξαχθεί στην Τουρκία το 2004. Aπέσπασα το πρώτο βραβείο ως δημοφιλέστερος καλλιτέχνης και ένα βραβείο τιμητικό από τον δήμαρχο και παρουσιαστή  Serhat Hacıpaşalıoğlu. 

 Επίσης, μεγάλη μου χαρά ήταν που τραγούδησα στο φεστιβάλ ‘’Διασπορά ‘’ που γίνεται κάθε καλοκαίρι στο Τορόντο στους Ομογενείς Έλληνες και τραγούδησα μπροστά σε 2,9 εκατομμύρια ανθρώπους. Μεγάλη εμπορία και σταθμοί της ζωής μου.

 

Τι σημαίνουν για σένα η μουσική και το τραγούδι;

 

Χ.Β.: Τα πάντα!!! Είναι η ψυχοθεραπεία μου, η ζωή μου όλη. Εκφράζομαι μέσα από τη μουσική και το τραγούδι. Θα ένιωθα ανάπηρος αν δεν υπήρχε στη ζωή μου. 

 

 Και μετά από μια δύσκολη και για τους καλλιτέχνες χρονιά, τι σχεδιάζεις;

 

Χ.Β.: 21-27 Μαΐου θα βρίσκομαι στην Αλβανία που θα είναι ο ημιτελικός και ο τελικός. Και θα βρίσκομαι (όταν ανοίξουμε) με την Χρύσπα στο Κρεμλίνο στον Πειραιά. Εύχομαι να φύγει σύντομα αυτή η κακή παρένθεση της ζωής μας! 

 

Σ ευχαριστούμε πολύ.


Δείτε τη συμμετοχή του στο Kenga Magjike 2021:

https://www.youtube.com/watch?v=WEI36CNDYpo


Δεν υπάρχουν σχόλια: