Δευτέρα, 31 Μαΐου 2021

Νίκος Μίχας που έγινε γιατρός μετά το Fame Story: «Χάνεται κόσμος από τα εμβόλια, είναι τρέλα»

O Nίκος Μίχας, που είχε γίνει γνωστός από το πέρασμά του Fame Story, εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως γιατρός στο δημόσιο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και φαίνεται πως είναι κατά των εμβολίων για τον κορονοϊό.

Σημειώνεται, πως ...ο ίδιος είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις τον Νοέμβριο του 2020, όταν είχε γράψει στο προφίλ του στο facebook για το εμβόλιο για τον κοροναϊό, το οποίο τότε ήταν σε φάση έρευνας και προετοιμασίας:

Συγκεκριμένα τότε είχε σχολιάσει:

«Καλημέρα και καλό μήνα! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, αλλά θα ξεκινήσω λέγοντας πως ένα εμβόλιο για να κριθεί ασφαλές στο να χορηγηθεί στην κοινότητα, χρειάζεται τουλάχιστον 10 χρόνια δοκιμών και αυστηρών ελέγχων. Λοιπόν… Πείτε ότι βγαίνει το εμβόλιο… Και σας πούνε πως είναι αναγκαστικό αλλιώς έχει φύλακα, πώς θα αντιδράσετε; Εγώ που είμαι ιατρός να ξέρετε πως θα αναγκαστώ να μείνω σε σπηλιά που να έχει και έξοδο πίσω πόρτας, ώστε να μπορώ να δραπετεύσω σε περίπτωση ανάγκης».

Τότε ο Νίκος Μίχας, μάλιστα, είχε κατεβάσει το επίμαχο post.

Ωστόσο τώρα αποφάσισε να επιστρέψει με ένα νέο ποστ, γράφοντας το εξής:

«Χορηγούνται εμβόλια πειραματικά και χάνεται κόσμος. Αυτό είναι τρέλα». (εν συνεχεία πρόσθεσε τη λέξη θρόμβο στο πειραματικά).


Όπως ήταν αναμενόμενο, ακολούθησε «βομβαρδισμός» από αρνητικά σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: