ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Ολυμπιακός Βόλου: "Final Storm" στη Football League! Special Photo Story Κατερίνη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!
Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)

Η ερυθρόλευκη ομάδα του Βόλου, ο Ολυμπιακός Βόλου, αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της... Football League, με αξιώσεις ανόδου στις ανώτερες επαγγελματικές κατηγορίες..
Ο αγώνας με τον Πιερικό στην Κατερίνη (τελικό σκορ 1-1) και το ντεμπούτο του νέου προπονητή της ομάδας, Βασίλη Βούζα, αποτέλεσε μόνο την αφορμή για ένα special photo story, με συνοδευτικό soundtrack τους Βολιώτες power metallers Silent Winter.

ΟΙ Silent Winter είναι top rated συγκρότημα με πάνω από 20 χρόνια, παρακαλώ, παρουσία στη σκηνή, πλούσια δισκογραφία, lives στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πολυάριθμους οπαδούς. To καταπληκτικό "Final Storm" συμπεριλαμβάνεται στο "Circles of Hell" album (2018), ενώ φέτος κυκλοφόρησε και η πιο πρόσφατη δισκογραφική κατάθεση του συγκροτήματος, "Empire of Sins", από τη γερμανική δισκογραφική εταιρία "Pride & Joy Records"!

Υ.γ. Μπορεί να μην ξέρουμε τις οπαδικές προτιμήσεις των μελών του πενταμελούς συγκροτήματος Silent Winter, εντός Βόλου (Oλυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου ή Βόλος ΝΠΣ), αλλά είμαστε σίγουροι ότι εσείς θα απολαύσετε το φωτογραφικό αφιέρωμα μετά μουσικής, ανεξαρτήτως ομάδας, εντός ή εκτός Μαγνησίας!

Μην ξεχνάτε να κάνετε subscribe, like & share!
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: