ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Η Τίνα Τράκου επιστρέφει και "δίνει ζωή"!

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Τίνα Τράκου μας παρουσιάζει …. αλλιώς το αγαπημένο τραγούδι της Λίτσας Διαμάντη σε διασκευή του γνωστού Dj και μουσικού παραγωγού Νίκου Κουρή με την βοήθεια του... Χρήστου Ταμπουρατζή. Μιλήστε μας γι΄αυτό.

Τ.Τ.:Είναι ένα τραγούδι που πάντα μου άρεσε να το ερμηνεύω στα προγράμματά μου. Έχει μια αλήθεια ο στίχος για μια βαθιά και ειλικρινή αγάπη χωρίς ανταλλάγματα και επιστροφές.. Φανερά ουτοπική, αλλά τόσο σπουδαία σαν αίσθημα..’Ενα αμιγώς λαϊκό τραγούδι, άλλαξε ύφος, μέτρο και εκτέλεση.. Χρησιμοποιήσαμε πνευστά ,κυρίως σαξόφωνο, και το παρουσιάσαμε σε μια lounge μορφή, με μια χαλαρή διάθεση, που έρχεται σε απόλυτη κόντρα με το στίχο και αυτό κάνει και τη διαφορά πιστεύω. Το τραγούδι στην πρωτότυπη εκτέλεση ,παρουσιάζει μια γυναίκα, που με ένταση και χωρίς κανένα αντάλλαγμα ,ζητάει να προσφέρει αγάπη, εμείς τηρήσαμε την διάθεση αυτής της χωρίς μέτρο προσφοράς, μέσα όμως, από μια νωχελική διάθεση ,γεμάτη από τον πόνο της προσμονής της αποδοχής!!

Μιλήστε μας και για την εταιρεία ΑΡΩΓΉΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (ΔΩΣΕ ΖΩΗ).

Τ.Τ :Είναι ευχή στις μέρες μας να μπορείς και να έχεις τη διάθεση να προσφέρεις. Ο σύλλογος μετράει ήδη 5 χρόνια παρουσίας με συνεχή δράση και υποστήριξη παιδιών με αναπηρία. Είναι χαρά να μπορείς να βλέπεις πως η συμβολή σου, υλική αλλά και ψυχολογική πρωτίστως, δίνει ελπίδα σε αυτά τα παιδιά πως ο κόσμος καλυτερεύει Τα παιδιά με αναπηρία έχουν το δικαίωμα να κοινωνικοποιηθούν όπως όλοι μας. Οφείλουμε συλλογικά να τα ενισχύσουμε, να τα στηρίζουμε αλλά σε καμία περίπτωση να τα λυπόμαστε. Πεποίθησή μας, είναι πως πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας και όχι να τα περιφρονούμε και να τα περιθωριοποιούμε

Ο σύλλογος οργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις κυρίως θεματικές συναυλίες ,που έχουν ως σκοπό τους, την οικονομική ενίσχυσή του, κατ’ επέκταση την οικονομική ενίσχυση παιδιών με αναπηρία καθώς και των οικογενειών τους. Ο σύλλογος πορεύεται από προσωπικά έσοδα και είναι αναγκαίο να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε Δημάρχους που στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθειά μας καθώς κ στην Περιφέρεια, δίνοντάς χώρο στις πολιτιστικές τους εκδηλώσεις.

Έχετε στο ενεργητικό σας πολλές δισκογραφικές δουλειές, συμμετοχές σε σήριαλ και θεατρικές παραστάσεις, εμφανίσεις στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Οι επόμενοιστόχοι σας;

Τ.Τ.: Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να δηλώνω γεμάτη από σχέδια για το καλοκαίρι.. Ετοιμάζω την καινούρια μου δισκογραφική πρόταση που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Σεπτέμβρη, ένα ιδιαίτερο τραγούδι που πιστεύω ότι θα αγαπηθεί ιδιαίτερα από τα ραδιόφωνα, συναυλίες σε όλη την Ελλάδα κ παράλληλα ένα projectτο οποίο θα στηριχτεί από το υπουργείο Εξωτερικών και θα μας ταξιδέψει στους Έλληνες του εξωτερικού, για να τους θυμίσουμε το καλό λαϊκό τραγούδι.

Ελπίζω και εύχομαι να γίνουν όλα όπως ακριβώς τα σχεδιάζω .

Ακούστε το "Άσε με να σ' αγαπάω" εδώ: https://youtu.be/mjqJaF712Ls



Δεν υπάρχουν σχόλια: