ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Ελάτε όλοι μαζί το μεσημέρι της Τρίτης 13/07 στις 12 μμ, σε μια απολαυστική γαστρονομική εκδήλωση!

Θα χαρούμε πολύ να μπερδέψουμε τις μαγειρικές σκέψεις μας μαζί σας και να επιτύχουμε μια πεντανόστιμη, μεσημεριανή διαδικτυακή φιέστα !

Με ανυπόμονη χαρά, το Επιμελητήριο Γρεβενών σας προσκαλεί στην... διαδικτυακή εκδήλωση Β2Β (Business to Business), η οποία πραγματοποιείται μέσα στο πλαίσιο του έργου «Traditional Breakfast of the C/B area: Branding Scheme and Mobile Application for the preservation and promotion of common traditional gastronomy “CBTB”» στα πλαίσια του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG ΙΡΑ CBC Ελλάδα - Αλβανία 2014-2020».

Λίγα λόγια για την εκδήλωση:

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν τα προϊόντα που επιλέχθηκαν και θα παρουσιαστεί η διαδικασία παρασκευής των συνταγών. Οι εν λόγω συνταγές αποτελούν το παραδοτέο αποτέλεσμα της συνεργασίας επιχειρήσεων, υπό τον συντονισμό των εταίρων του έργου CBTB και αποτελούν την βασική προϋπόθεση για την απόκτηση της πιστοποίησης CBTB, η οποία παρέχει ένταξη σε ένα δίκτυο πιστοποιημένων επιχειρήσεων.

Πέρα από τις συνταγές στην εκδήλωση θα μιλήσουν εκπρόσωποι των φορέων, οι οποίοι συντόνισαν την συνεργασία επιχειρήσεων και ειδικών γαστρονομίας, με στόχο την επιλογή προϊόντων, για την ανάπτυξη των τελικών συνταγών. Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης θα υπάρχει ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων σε πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, δίνοντας την δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνουν ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία και τις απαιτήσεις για την απόκτηση και εφαρμογή του σήματος CBTB.

Παρακάτω επισυνάπτονται το πρόγραμμα της εκδήλωσης και η πρόσκληση σας για την ξεχωριστή παρουσία σας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο την Τρίτη 13 Ιουλίου στις 12:00μμ, για να συνδεθείτε,

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο :
http://cbtb.online/

«Traditional Breakfast of the C/B area: Branding Scheme and Mobile Application for the preservation and promotion of common traditional gastronomy “CBTB”»

Date: Tuesday 13/07/2021, 12:00 p.m. (GR TIME)

Online B2B Event

Agenda

12:00-12:15

Opening & Welcome speech, Presentation of the project “CBTB” B2B

Representative of LB

12:15-12:30

 

From Co-operation to Co-creation: Building shared value in a B2B

Leonidas Skerletopoulos, Marketing &BehaviourSpecialist

12:30-12:40

Video: Traditional Products of Grevena, Recipes Presentation

12:40-12:55

Representative of Project Beneficiary 2 - Corfu

 

12:55-13:05

Video: Traditional Products of Corfu, Recipes Presentation

13:05 – 13:20 

Representative of Project Beneficiary 3 – Chamber of Vlora

 

13:20 – 13:35

Representative of Project Beneficiary 4 – National Coastal Agency

 

13:35 -14:35

Open discussion

Questions & Answers

The Chamber Of Grevenaparticipates in the project «Traditional Breakfast of the C/B area: Branding Scheme and Mobile Application for the preservation and promotion of common traditional gastronomy “CBTB”» with the acronym "CBTB", which is in process of implementation within the framework of the INTERREG ΙΡΑ CBC Greece - Albania 2014-2020»


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

Παρουσίαση Συνταγών με Προϊόντα από τα Γρεβενά και την Κέρκυρα

Συνταγές με προϊόντα από τα Γρεβενά και την Κέρκυρα θα παρουσιαστούν στην διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει το Επιμελητήριο Γρεβενών. Με το πέρας της παρουσίασης θα υπάρχει πρόσβαση σε πλατφόρμα για B2B συναντήσεις με επιχειρήσεις και εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα και την Αλβανία.  Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυοτην Τρίτη 13 Ιουλίου στις 12:00μμ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν τα προϊόντα που επιλέχθηκαν και θα παρουσιαστεί η διαδικασία παρασκευής των συνταγών. Οι εν λόγω συνταγές αποτελούν το παραδοτέο αποτέλεσμα της συνεργασίας επιχειρήσεων, υπό τον συντονισμό των εταίρων του έργου CBTBκαι αποτελούν την βασική προϋπόθεση για την απόκτηση της πιστοποίησης CBTB, η οποία παρέχει ένταξη σε ένα δίκτυο πιστοποιημένων επιχειρήσεων.

Πέρα από τις συνταγές στην εκδήλωση θα μιλήσουν εκπρόσωποι των φορέων, οι οποίοι συντόνισαν την συνεργασία επιχειρήσεων και ειδικών γαστρονομίας, με στόχο την επιλογή προϊόντων, για την ανάπτυξη των τελικών συνταγών.  Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης θα υπάρχει ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων σε πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης, δίνοντας την δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνουν ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία και τις απαιτήσεις για την απόκτηση και εφαρμογή του σήματος CBTB.

Το έργο CBTB στοχεύει στη διασυνοριακή συνεργασία φορέων από την Ελλάδα και την Αλβανία, υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας INTERREG IPA II “Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020” και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και με εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν. Επικεφαλήςεταίρος του έργου είναι το Επιμελητήριο Γρεβενών, από την Ελλάδα συμμετέχει ως εταίρος το Επιμελητήριο Κέρκυρας και από την Αλβανία το Επιμελητήριο της περιφέρειας Vlora, η Εθνική Παράκτια Υπηρεσία (NationalCoastalAgency) και η ECO-Partnersγια την αειφόρο ανάπτυξη. 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο  την Τρίτη 13 Ιουλίου στις 12:00μμστην ιστοσελίδα:

http://cbtb.online/

Δεν υπάρχουν σχόλια: