ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Ο Αύγουστος των Γρεβενών

Πλημμύρισε και πάλι ο Νομός μας από τους Γρεβενιώτες απανταχού της χώρας και όχι μόνον. Περισσότεροι από 70.000 κόσμος κατέκλυσε όλα τα χωριά, την Δεσκάτη και την πόλη των Γρεβενών και... δεν έβρισκες καρέκλα να καθίσεις.

Τι όμορφη εικόνα αγαπητοί μου συμπατριώτες, τι ευχάριστες στιγμές που ζήσαμε με φίλους, συγγενείς και συμμαθητές μας από τα σχολικά μας χρόνια. Τι ποιο όμορφο φυσικά, αυτή η εικόνα να γίνει κάτι μόνιμο και ο τόπος μας να βρει και πάλι την παλιά του δυναμική.

Μπορούμε αγαπητοί μου συμπολίτες να το πετύχουμε και για αυτό θα επανασχεδιάσουμε το τοπικό μας μέλλον, ενεργοποιώντας τόσο το έμψυχο δυναμικό του Νομού όσο και τα πλεονεκτήματά του. Γιατί ένα πράγμα πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους το ότι μπορούμε να το πετύχουμε.

Παραθέτω και δύο στιγμιότυπα από την συναυλία της Πέμπτης 12/8 στο Ξενοδοχείο «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ» με Γρεβενιώτες καλλιτέχνες: Στέργιος Κώττας, Σβώλος Θωμάς, Νίκος Λόλης, Λίλα σύζυγος Ν. Λόλη, Τάκης Δρουδάκης, Ντούνας Ιωάννης, Τάκης Γκαμπράνης, Γιώργος Φίλιος και Μπιζάκης Νίκος.

Μετά τιμής,
Κυριάκος Ταταρίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πρώην Βουλευτής Ν. Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: