ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Δασταμάνης για θρίαμβο Τεντόγλου: «Όλος ο Γρεβενιώτικος Λαός νιώθει σήμερα βαθιά υπερήφανος»

Τα πιο θερμά του συγχαρητήρια εκ μέρους όλων των δημοτών εξέφρασε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης για τον Ολυμπιονίκη μας Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος με το χρυσό άλμα των 8,41 μέτρων, έγραψε τη δική του ιστορία στους... Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ανεβάζοντας στα ουράνια τα Γρεβενά και την Ελλάδα.

«Όλος ο Γρεβενιώτικος Λαός νιώθει σήμερα βαθιά υπερήφανος για τον σπουδαίο μας Πρωταθλητή καθώς ο Μίλτος απέδειξε για μια ακόμη φορά πόσο δυνατός άνθρωπος είναι» τόνισε στο μήνυμά του ο κ.Δασταμάνης, παρακολουθώντας από το “Πάρκο των Μανιταριών” τον μεγάλο τελικό του μήκους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το προχωρημένο της ώρας πολλοί ήταν οι συμπολίτες μας που ξενύχτησαν στο Πάρκο όπου ο Δήμος είχε στήσει μία εντυπωσιακή γιγαντοοθόνη, μεταδίδοντας ζωντανά τη συγκλονιστική και τελικά νικηφόρα προσπάθεια του κορυφαίου μας άλτη.

«Επόμενο βήμα είναι να υποδεχθούμε τον χρυσό μας Ολυμπιονίκη στο δημοτικό στάδιο των Γρεβενών το οποίο με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου φέρει πλέον το όνομά του», υπογράμμισε στο τέλος ο Γιώργος Δασταμάνης. 







 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: