ΣΙΝΕ

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ

ΣΤΟΝ Ρ/Σ METROPOLIS 95,5 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΙΟΥ 

Για τον Μίκη Θεοδωράκη:

Ο Μίκης Θεοδωράκης, τεράστιος μουσικοσυνθέτης,  ο οποίος υπήρξε...

επί δεκαετίες ο καλύτερος πρεσβευτής της χώρας μας, αγνοήθηκε πλήρως μετά την ομιλία του για το Μακεδονικό στο Σύνταγμα. Αλλά και όταν αντιστάθηκε στο μνημόνιο και δημιούργησε την οργάνωση «Σπίθα» και τότε ειπώθηκαν τα χειρότερα, απ’ αυτές τις περίφημες δυνάμεις της Αριστεράς, τον κ. Τσίπρα και όλους τους άλλους. Όπως και δολίως αξιοποιήθηκε το Μακεδονικό από τον κ. Μητσοτάκη, για να μάθουμε στο τέλος ότι είναι «μία από τα ίδια» με τον κ. Τσίπρα.

Από την ημέρα που μίλησε ο Μίκης Θεοδωράκης στο Σύνταγμα, οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτήρισαν «ψεκασμένο». Αυτό έγινε ενώπιον του Εμανουέλ Μακρόν. Στην ουσία, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι όσοι συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του Θεοδωράκη, ήταν γραφικοί, ψεκασμένοι. Όπως και ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος δεν προσήλθε σε καμία συγκέντρωση για το Μακεδονικό.

Ο Μίκης Θεοδωράκης αγνοήθηκε από τις πολιτικές δυνάμεις, αφού πάντα αξιοποιήθηκαν οι αρχές του. Ένας μεγάλος Έλληνας. Πίστευε πάντα στις παλιές του ρίζες, τις λαϊκές, από εκεί που ξεκίνησε, από την Αριστερά. Πέρασε από πολλά κόμματα. Αντιστάθηκε στο μνημόνιο, γιατί κατάλαβε ότι είναι οικονομική κατοχή και «έφυγε» πικραμένος.

Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό:

Παρακολουθούσα χθες το βράδυ στην τηλεόραση αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα, επί κομμάτων δήθεν ευρωπαϊκού τόξου. Είναι κόμματα που παραβιάζουν το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Δεν είναι ευρωπαϊκά κόμματα, είναι τριτοκοσμικά και γερμανοελεγχόμενα. Παραβιάζουν συστηματικά ευρωπαϊκές αποφάσεις, όπως αυτή του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που μιλά μόνο για συναινετικό εμβολιασμό. Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, με υπογραφή και της κ. Μπακογιάννη, αναφέρεται στην απόφασή του μόνο σε συναινετικό εμβολιασμό και απαγορεύει έμμεσους και άμεσους εκβιασμούς.

Στις άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως στη Γαλλία, υπάρχουν πιέσεις και υπάρχει και ένας «χείμαρρος» από την τηλεόραση «πήγαινε να εμβολιαστείς», αλλά παράλληλα δίνουν τη λύση του rapid test των 72 ωρών. Δεν λένε σε κανέναν «απολύεσαι». Στη Γαλλία έχουμε μεγάλες κόντρες σε θέματα διαθεσιμότητας υγειονομικών, τις οποίες αποκρύπτουν τα ελληνικά κανάλια. Έχουμε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους. Επίσης, στην πολιτισμένη Γαλλία, έχουμε ειδικά αντίσκηνα παντού, στα οποία υπάρχει το rapid test, όπου ο νεαρός που περνάει ελέγχεται για πέντε λεπτά και φεύγει για να πάει να διασκεδάσει.

 

Είδα χθες το βράδυ στην τηλεόραση να βρίζουν τον Τσιτσιπά. Έπαιζαν εκτεταμένα ρεπορτάζ ότι είναι «ντεφορμέ εντός και εκτός τερέν», μετά τις δηλώσεις του για τους εμβολιασμούς. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος και αυτός προβάλλει την Ελλάδα, τα εθνικά χρώματα, την πατρίδα μας, στο εξωτερικό, σε όλα τα διεθνή τερέν έγινε ξαφνικά στόχος γιατί δήλωσε ότι «δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και επομένως εγώ σκέφτομαι αν θα το κάνω και πέραν αυτού διαβάζω ότι έχει περισσότερα πλην παρά συν, γιατί υπάρχουν παρενέργειες και φοβάμαι».

 

Έχουμε φτάσει στο σημείο όποιος Έλληνας στρέφεται κατά του μνημονίου της οικονομικής κατοχής ή είναι υπέρ των συναινετικών εμβολίων να χαρακτηρίζεται αυτόματα γραφικός και ψεκασμένος. Ψεκασμένοι και μειοδότες είναι αυτοί.

 

Όσοι φίλοι θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, διαβάζονταςκαι ενημερωμένοι πλήρως για το τι συμβαίνει, να πάτε να το κάνετε. Όσοι δεν θέλετε, είστε νόμιμα καλυμμένοι από το ευρωπαϊκό κεκτημένο και την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η ευρωπαϊκή νομοθεσία μιλά για συναινετικό εμβολιασμό. Ουδείς μπορεί να επιβάλλει να σου βάλουν τη σύριγγα πάνω σου χωρίς να θέλεις.

 

Για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη:

 

Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο πλέον νοσηρός πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης. Είναι ένας άνθρωπος πολιτικά ανίκανος. Πρέπει να βαδίσουμε απέναντι από τις «οικογένειες», απέναντι από τα δήθεν και απέναντι από τα ψέματα.

 

Είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης. Είναι αντιπαραγωγικός, κάτω του μετρίου, κάτω του αναμενομένου και λυπάμαι πολύ. Έχει μία διαφορά ο κ. Μητσοτάκης από πολλούς Έλληνες, έχει μεγαλώσει στα «πούπουλα», προέρχεται από μεγάλο πολιτικό τζάκι, δεν έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες στη ζωή του, όπως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Όλα τα βρήκε έτοιμα. Προσελήφθη στην Εθνική Τράπεζα με απόφαση του Σημίτη, με 10 χιλιάδες ευρώ μισθό και πήγε με παρέμβαση του πατρός του στον Σημίτη. Όλοι αυτοί οι φιλογερμανοί. Ο αδελφός του Σημίτη, ο Σπύρος, ήταν επικεφαλής μυστικής υπηρεσίας των Γερμανών.

 

Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι η πλέον η Νέα Δημοκρατία, είναι η Νέα Δημοκρατία των φασιστών του Μητσοτάκη. Είναι η Νέα Δημοκρατία που προήλθε από συγχωνεύσεις. Είναι το «μωρό της Ρόζμαρι», διότι έφτασε στο σημείο να έχει τους ανθρώπους οι οποίοι ήταν σε όλα τα ισραηλινά έντυπα ως αντισημίτες και οπαδοί των κρεματορίων. 

 

Με ένα «συγγνώμη» δεν μπορείς να απαλείψεις τα νεοναζιστικά σου φρονήματα επί χρόνια, προκειμένου να βάλεις κουστούμι πολιτικό, δεν μπορείς να απαλείφεις όλα αυτά τα φρικτά που έλεγες υπέρ των κρεματορίων, της σβάστικας και των βιβλίων που καίγονταν. 

 

Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με την καραμανλική Νέα Δημοκρατία του Μακεδόνα Καραμανλή. Είναι ένα «σημιτογενές» μόρφωμα, το οποίο έχει εμπλουτιστεί με μεταγραφές από την πλέον δεξιά πλευρά του ΛΑΟΣ.

 

Ο κ. Μητσοτάκης φοβάται. Του λένε βλακωδώς ότι χάνει από την ακροδεξιά, ότι ενισχύονται τα ακροδεξιά σχήματα. Αυτοί που τα λένε είναι μωροί, γιατί ο Μητσοτάκης χάνει από τους πραγματικούς Νεοδημοκράτες, από τους αστούς. Είναι πολιτικά η προέκταση της ισοπέδωσης που επέφερε στον αστικό κόσμο ο Τσίπρας. Ο κ. Μητσοτάκης «ξεμπαζώνει», όπως λέμε λαϊκά, από εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας, που δεν πιστεύουν ότι αυτό το πράγμα, το μαύρο, το πολιτικό - αναφέρομαι πάντα στις πολιτικές - κυβερνά σήμερα τον τόπο. Ένας αντιπαραγωγικός και ανίκανος πρωθυπουργός.«Έκαψε» την Ελλάδα ολόκληρη και είχε ως μόνη λύση την εκκένωση περιοχών, δηλαδή είπε «ότι μπορούν να καούν όλες οι περιουσίες, εγώ δεν μπορώ να τις σώσω, αρκεί να σώσω ανθρώπους». Ξέρετε γιατί; Για να φτάσουν στο σημείο, εντός της Βουλής, αυτοί οι «νεκροθάφτες» και «τυμβωρύχοι» του πολιτικού κόσμου να λένε ο ένας στον άλλον «εσύ έκαψες ανθρώπους, εγώ έκαψα στρέμματα».

 

Τα πανελλαδικά κανάλια έχουν σβήσει πλέον τις εικόνες της καταστροφής. Είναι σαν να μην κάηκε η Ελλάδα, όπως η Καρδίτσα είναι σαν να μην έγιναν πλημμύρες. Στη Σάμο δεν έφτιαξαν τα σπίτια, αλλά για τα κανάλια είναι σαν να μην έγινε σεισμός. Τα κανάλια, το μόνο που κάνουν, είναι να επιτίθενται εναντίον όλων όσων μιλούν και κριτικάρουν την καταστροφική πορεία του κ. Μητσοτάκη.

 

 

Για την οικονομία και τις ανατιμήσεις:

 

Όσα κάνουν επιδεινώνουν την οικονομία. Οι ανατιμήσεις είναι «φωτιά» σε όλη τη χώρα. Θα πρέπει να μας πει ο κ. Μητσοτάκης, πού θα «παρκάρει» τους χιλιάδες εκείνους που θέτει σε διαθεσιμότητα λόγω εμβολίων. Πρέπει να μας πει ο άνθρωπος που ήθελε να κάνει τις καθαρίστριες επιχειρηματίες, αυτή η κενή ψυχή, ο ψυχρός άνθρωπος, ο αντιλαϊκός, ο απάνθρωπος, πού θα πάνε όλοι αυτοί που εργάζονται στην εστίαση και στο εμπόριο  από τα μαγαζιά που θα κλείσουν. Ήδη καταγράφουμε δύο εκατομμύρια ανέργους.

 

Όσον αφορά στην οικονομία, ήδη μας προειδοποιούσε εν καιρώ lockdown, ο γερμανόφιλος, το «μάτι» των Γερμανών στην κυβέρνηση, ο κ. Σκυλακάκης. Ο παππούς του ήταν αρχηγός των γερμανόφιλων επί Κατοχής. Μας προειδοποιούσε ότι θα επιστρέψουμε σε αυστηρή δημοσιονομική πολιτική. Είπε ο κ. Μητσοτάκης ότι θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, στη ΔΕΘ, να μιλήσει για φοροελαφρύνσεις. Έτσι τα λέει. Συναγωνίζεται και έχει ξεπεράσει τον Τσίπρα σε ψέματα. Είναι ο άνθρωπος που απέλυσε τους λιγνιτωρύχους, για να φέρει ανεμογεννήτριες στην Ελλάδα.

 

 

Για το Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ:

 

Το Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι είναι παντού και αυτό το γνωρίζει ο κ. Πρωθυπουργός. Είναι παντού και το ξέρουν και ανησυχούν πολύ. Είναι βαθιά μέσα στην αστυνομία, στις Ένοπλες Δυνάμεις, στο δημόσιο, στους υγειονομικούς, στην εστίαση. Είναι παντού. Είναι χιλιάδες οι άνθρωποι που έχουν εγγραφεί ως μέλη στο Κίνημά μας.

 

Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, το Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ θα βρίσκεται στη ΔΕΘ.

 

Από αύριο το πρωί 07.00-10.00, η ραδιοφωνική εκπομπή μου «ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ» θα προβάλλεται από το ΔΙΟΝ TVγια τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Επίσης, στα Γρεβενά, στην Καστοριά, στη Φλώρινα και στην Κοζάνη θα βγαίνουμε από το TOPChannel.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: