ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Σεισμός στην Κρήτη: Είδε τον πατέρα του να πεθαίνει μπροστά στα μάτια του και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα

Σεισμός στην Κρήτη: Ένας 62χρονος έχασε τη ζωή του και ο 30χρονος γιος του να βρίσκεται μπροστά στο τραγικό συμβάν και να μην μπορεί να κάνει τίποτα.

Ο 62χρονος Ιάκωβος... έχασε τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε από του τρούλο της μικρής εκκλησίας του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι του νομού Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια του ισχυρού σεισμού που χτύπησε σήμερα, Δευτέρα, το πρωί.

Ο 30χρονος γιος του βρίσκονταν μπροστά στο τραγικό συμβάν και ήταν το άτομο που έσπευσε πρώτο να βγάλει τον πατέρα του από τα συντρίμμια.
Ο σεισμός στην Κρήτη έριξε τον τρούλο εκκλησίας σε 62χρονος άνδρα, μπροστά στα μάτια του γιου του

Όπως υπογράμμισε στο newsit.gr o δήμαρχος της κοινότητας Βιάννου, Νίκος Σταυρακάκης «μια κακή εβδομάδα ξεκινάει για όλο τον νομό. Δυστυχώς, ο ένας νεκρός είναι προσωπικός μου φίλος και συνδημότης μου. Έμενε σε ένα χωριό κοντά. Απ’ όσο γνωρίζω εκτελούσε εργασίες αποκατάστασης και τον πέτυχε ο κύριος σεισμός εν ώρα εργασίας, έπεσε ο τρούλος και τον πλάκωσε».

Ο γιος του άτυχου άνδρα ειδοποίησε τις αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές και παρέμεινε στο σημείο έως τη στιγμή που οι πυροσβέστες και οι διασώστες του ανακοίνωσαν ότι ο πατέρας του ανασύρθηκε από τα χαλάσματα νεκρός.

«Μαζί του στην εκκλησία ήταν και ο γιος του και ένα άλλο παιδί, οι οποίοι τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφριά. Ο γιος ήταν μπροστά. Αυτός πήρε την ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό. Ο γιος είναι 30 ετών και ο εκλιπών συμμαθητής μου 62 ετών», κατέληξε ο Νίκος Σταυρακάκης.






Δεν υπάρχουν σχόλια: