ΣΙΝΕ

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Πανόραμα Γρεβενών - Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας

Ένα απ' τα σημαντικότερα κεκτημένα του Συλλόγου μας, Πανοραμιτών και φίλων "Η Νέα γενιά", είναι η δημιουργία και λειτουργία Τράπεζας Αιμοδοσίας, μέσω της οποίας και αιμοδοτούμε και ...καλύπτουμε (όπως έχει γίνει ήδη κάποιες φορές) ανάγκες χωριανών ή φίλων. Η συνέχεια λειτουργίας ΔΣ στον Σύλλογο διασφαλίζει και τα ανωτέρω και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό.

Ανακοινώνουμε πως από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου ως την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου διοργανώνεται ομαδική εβδομάδα αιμοδοσίας. Όποιος/α δύναται και θέλει, μπορεί να αιμοδοτήσει οπουδήποτε στην χώρα, αρκεί να συμπληρώσει στα σχετικά έντυπα τον αριθμό μητρώου του Συλλόγου μας (12814) ούτως ώστε να δημιουργείται "αποθεματικό" σε μονάδες (φιάλες), όπως προαναφέρθηκε.

Υπενθυμίζεται πως μπορεί ο καθένας και η καθεμιά να αιτηθεί και να δοθούν μονάδες (φιάλες) αίματος προς οποιον/αδήποτε έχει ανάγκη. Συνεπώς, είναι ευκαιρία οι ομαδικές αιμοδοσίες αλλά και οι ατομικές, όποια χρονική στιγμή επιλέγει ο καθένας/καθεμία, ούτως ώστε να δημιουργείται, σταδιακά, μεγαλύτερη αποθήκευση στην "Τράπεζά" μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: