ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Valia Calda inn / 'Χάνι Βάλια Κάλντα'' στο Περιβόλι Γρεβενών!!!

Ολα αυτά γίνονται στο Περιβόλι Γρεβενών.. 

Ο Στέργιος αποφάσισε ν α μείνει στο χωριό χειμώνα καλοκαίρι, έκανε έναν όμορφο και ζεστό ξενώνα με υπέροχη θέα, το "valia calda in" και δίνει τη δυνατότητα σε... φίλους να χαρούν τα Περβολιώτικα βουνά, ενώ παράλληλα δε, αναπτύσει και δράσεις, για μικρούς και μεγάλους,.

Επισκευθείτε το Περιβόλι και τον χώρο του και δεν θα χάσετε, αλλά πάνω απ΄όλα θα έχετε τη δυνατότητα μαζί του να γνωρίσετε τη vallea calda... επιτέλους είναι Περιβολιώτικη υπόθεση, για αυτό θα μιλήσουμε μια άλλη φορά...





Το νεοσύστατο ορεινό κατάλυμα, βρίσκεται χτισμένο σε προνομιακή θέση εντός του οικισμού του Περιβολίου Γρεβενών, σε υψόμετρο 1250 μέτρων.
Το Χάνι είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους φίλους της περιήγησης και της αναψυχής στη σε ένα πλήρως ανακαινισμένο και φιλόξενο περιβάλλον!

Η επιχείρηση λειτουργεί από τις αρχές του Ιουνίου του 2021, φέροντας την επωνυμία ''Χάνι Βάλια Κάλντα'', καθώς βρίσκεται ακριβώς πάνω στη διαδρομή του παλαιού ημιονικού-πεζοπορικού δρομολογίου, νομαδικής μετακίνησης κτηνοτρόφων, υλοτόμων και περαστικών εμπόρων, ενώ απέχει ελάχιστα λεπτά οδικώς από την βόρεια είσοδο του Δρυμού.

Το κτίριο μισθώθηκε προσφάτως από την δασική υπηρεσία Γρεβενών προς χρήση τουριστικού καταλύματος σε ετεροδημότη κάτοικο του Περιβολίου, με σκοπό να αποτελέσει το συντομότερο δυνατόν, ακόμη έναν οργανωμένο χώρο παραμονής στο χωριό, κατάλληλο ορμητήριο υπαίθριων δράσεων και έρευνας στην ευρύτερη περιοχή.

Η διεύθυνση του καταλύματος στοχεύει στην ετήσια λειτουργία, προσφέροντας στους φίλους του βουνού τα απαραίτητα εφόδια για μια άνετη διαμονή και χρήσιμες πληροφορίες για ασφαλή περιήγηση στις κατάφυτες κοιλάδες και τα μαγευτικά υψίπεδα της βόρειας Πίνδου!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις