Επίσημη είναι πια η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου ως προέδρου του ΚΙΝΑΛ, με τον ίδιο να το ανακοινώνει, πηγαίνοντας στην Χαριλάου Τρικούπη.
Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε το μεγάλο «βήμα», κατευθυνόμενος στην ιστορική οδό, ώστε να... καταθέσει τις απαραίτητες υπογραφές για την επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του (σ.σ. η προθεσμία εξέπνεε στις 18:00).
Πρόκειται για μια υποψηφιότητα με έντονο παρασκήνιο που έφερε εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, καθώς ο Βασίλης Κεγκέρογλου ανακοίνωσε πως αποσύρει την δική του -όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει- ενώ από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος εξαπέλυσε την πρώτη επίθεση εναντίον του κ. Παπανδρέου, αφήνοντας αιχμές για κοινό μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιάνη Βαρουφάκη.
«Θέλω να πω ότι πέρα από τις υπογραφές που έχω φέρει εδώ, μέσα σε λίγες ώρες παρά τις κάποιες ηλεκτρονικές δυσκολίες που είχαμε συγκεντρώσαμε περίπου 20.000 ηλεκτρονικές υπογραφές», είπε ο πρώην πρωθυπουργός καταθέτοντας την υποψηφιότητά του στην Χαριλάου Τρικούπη.
Και συνέχισε: «Αυτό δείχνει νομίζω την διάθεση του κόσμο, το ενδιαφέρον του κόσμου να ξαναζήσει μία παράταξη που θα πάει τη χώρα μπροστά».
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOG ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ kostasdigos@yahoo.gr
Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021
Είναι οριστικό: Υποψήφιος για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου
==► ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ▼
ΚΙΝΑΛ: Σαρωτική νίκη Ανδρουλάκη με πάνω από 60%
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αυτά είναι τα αποτελέσματα στο 100% των ψήφων
Εκλογές ΚΙΝΑΛ αποτελέσματα: Πρώτος ...
Γρεβενά: Συγκέντρωση υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου

Νίκος Παπανδρέου προς τον Πρόεδρο τ...

Νίκος Παπανδρέου: Η Περιβαλλοντική συνείδηση είναι ο νέος Πατριωτισμός

Αθάνατο ΠΑΣΟΚ: Δεν θα πιστέψετε πόσ...
Ο Γιώργος Παπανδρέου στην Κοζάνη
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗ ΔΕΣΚΑΤΗ
Συνάντηση υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Γιώργου Α. Παπανδρέου στα Γρεβενά
Συνάντηση υποστηρικτών Γεωργίου Α. Παπανδρέου

«Κυρά μου, μας έχετε σπάσει τ’ @ρχί...
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου