ΣΙΝΕ

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

eTwinning Schools

Παραλάβαμε το πακέτο που περιλαμβάνει την πλακέτα και το συνοδευτικό υλικό του etwinning school. Το σχολείο μας, το 2ο δημοτικό σχολείο Γρεβενών, από σήμερα είναι και επίσημα ανάμεσα στα 2935 σχολεία σε όλη την... Ευρώπη και στα 77 ελληνικά σχολεία που βραβεύτηκαν με την Ετικέτα Σχολείου eTwinning για το 2021-2022.

Τα eTwinning Schools έχουν αναγνωριστεί ως πρωτοπόροι και ηγέτες σε θέματα όπως η ψηφιακή πρακτική και η ασφάλεια στο διαδίκτυο eSafety.

Πιο συγκεκριμένα, με την απόκτηση της ετικέτας αυτής το σχολείο μας αναγνωρίζεται ως πρωτοπόρο στους παρακάτω τομείς: Ψηφιακή πρακτική, πρακτική ηλεκτρονικής ασφάλειας, καινοτόμες και δημιουργικές παιδαγωγικές προσεγγίσεις, προώθηση συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης του προσωπικού, προώθηση πρακτικών συνεργατικής μάθησης με το προσωπικό και τους μαθητές.

Γι' αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εκπ/κούς Καραλιόλιο Αργύριο, Λιάμπα Θεοδούλα, Τζήκα Θωμαή, Καραχάλιου Λουκία και στους/στις μαθητές/τριες που συμμετείχαν και κέρδισαν  τη διάκριση αυτή.

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Γεώργιος Ζιώγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: