ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

ΔΡΟΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Παράταση εγγραφών Kastraki Trail

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

η οργανωτική επιτροπή του kastraki Trail αποφάσισε να δώσει μια μικρή παράταση εγγραφών έως την Κυριακή 17/10/2021 το βράδυ, καθώς έμειναν ακόμη λίγες θέσεις διαθέσιμες για τους αγώνες. Από εκεί και πέρα... θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα της διοργάνωσης που αναγράφονται στην προκήρυξη για συμμετοχές από τυχόν ακυρώσεις. Όσοι δηλώνουν συμμετοχή θα πρέπει να τακτοποιούν και την οικονομική συνδρομή την ίδια στιγμή. 

Όλες οι συμμετοχές γίνονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ηλεκτρονικά στο link της προκήρυξης. Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο χώρο γύρω από το θέατρο και μέσα σε αυτό, θα υπάρχουν περίπτερα έκθεσης προϊόντων και δύο από αυτά θα προσφέρουν σε όλους τους παρευρισκόμενους καταπληκτικές μανιταρόσουπες και άλλα θαυμάσια μανιταροπροϊόντα που θα σας εντυπωσιάσουν! 

Ακόμη, δώρα μεγάλης αξίας θα διατεθούν στους νικητές της γενικής κατάταξης αλλά και των κάθε κατηγοριών, όπως επίσης με κληρώσεις και σε όλους τους συμμετέχοντες στους αγώνες! Η πόλη των μανιταριών σας περιμένει στο μαγευτικό Άλσος Θεοδωρίδη που έχει φορέσει ήδη τη φθινοπωρινή του φορεσιά για μια αξέχαστη εμπειρία! 

Καλή αντάμωση στις 24/10/21 στα πανέμορφα Γρεβενά! 

Σας περιμένουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: