ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Ο Ράπερ Restelio Κυκλοφορεί το Νέο του Τραγούδι "Λυπάμαι"!

Νέο ολοκαίνουργιο τραγούδι για τον Restelio λίγο μετά την κυκλοφορία του θρυλικού τραγουδιού του μεγάλου Γιώργου Ζαμπέτα "Τα δειλινά".

Για άλλη μια φορά ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης... μας εκπλήσσει ευχάριστα αφού κάνει μια ολική αλλαγή τόσο εμφανισιακά όσο και μουσικά κυρίως.
Το νέο του τραγούδι με τίτλο «Λυπάμαι» είναι μια ραδιοφωνική ερωτική μπαλάντα σε ήχους trap σε μουσική παραγωγή και στίχους Djlsoner WHOELSE, Rap στίχους του Restelio και στα φωνητικά τον Τάσο Κανάκη.
Το τραγούδι κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία Lsone Productions και την μεγαλύτερη εταιρεία διανομής μουσικής παγκοσμίως, Digital Minds.
Ένα πολύ όμορφο και συναισθηματικό τραγούδι από έναν καλλιτέχνη που δεν κλείνεται στα στενά όρια της rap μουσικής και που πάντα πειραματίζεται και τελικά βρίσκει νέους μουσικούς δρόμους.

Καλή σας ακρόαση!!!
Ακούστε το εδώ: https://youtu.be/yUOEnGBH89I

Λίγα λόγια για τον Restelio

Ο Restelio κατά κόσμον Στέλιος Μανταμαδιώτης ξεκίνησε την μουσική του πορεία το 2009 κυκλοφορώντας το 1ο του τραγούδι με τίτλο "Ιστορία αγάπης" το οποίο έτυχε μεγάλης αποδοχής από κοινό και ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς παραγωγούς.

Το 2011 κυκλοφόρησε το "Δεν με χαλάει", ενώ παράλληλα έκανε και τηλεοπτικές εμφανίσεις στην αγαπημένη σειρά του Mega "Μαύρα μεσάνυχτα".

Έχει κάνει πολλές live εμφανίσεις σε ιστορικές μουσικές σκηνές όπως στη Σφεντόνα με τον Γιώργο Αλκαίο και τον Διονύση Σχοινά, στο Κύτταρο
με τον Δημήτρη Μεντζέλο από τα Ημισκούμπρια στην Αρχιτεκτονική και αλλού.

Έχει συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες όπως οι Δημήτρης Μεντζέλος, Γιώργος Αλκαίος, Διονύσης Σχοινάς, Σώτης Βολάνης, Ματθαίος Γιαννούλης, Έφη Θώδη, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Παναγιώτα Βλαντή

Στέλιος Μάϊνας και άλλοι.

Κάποια από τα τραγούδια του έχουν συζητηθεί για τον καυστικό πολιτικό στίχο τους όπως το "Λεφτά υπάρχουν", το "Ναι σε όλα" και το "Cotrona Virus".

Το 2017 κυκλοφόρησε 4 single και έναν δίσκο με Best Of.

Το 2019 υπέγραψε και ερμήνευσε το τραγούδι της θεατρικής παράστασης του Γιώργου Μακρή το ομώνυμο "Are You Greek".

Το 2020 κυκλοφόρησε τον δίσκο "Αυτό είναι ραπ" και έκανε την έκπληξη ξανακυκλοφόρωντας τα θρυλικά "Δειλινά" του μεγάλου Γιώργου Ζαμπέτα και του Χαράλαμπου Βασιλειάδη με τη φωνή της Βίκυς Μοσχολιού.

Τέλος το 2021 υπέγραψε ένα από τα νέα τραγούδια της Έφης Θώδη με τίτλο "Εξάρτηση" αλλά έκανε και μια εμφάνιση στην σειρά "Το κόκκινο ποτάμι" του Open Tv.

Δεν υπάρχουν σχόλια: