ΣΙΝΕ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Μακεδονικός - Κτην. Αστέρας Καληράχης 1-0 (VIDEO)

Μόνος πρώτος και με το απόλυτο των τεσσάρων νικών σε τέσσερις αγώνες πέρασε ο Μακεδονικός, στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, κερδίζοντας με σκορ 1-0 τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης. 

Η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη... «έπνιξε» τους Γρεβενιώτες με high pressing και με αυτόν τον τρόπο προέκυψε και το γρήγορο γκολ του Ζαννάκη στο 17ο λεπτό. Ωστόσο, βάσει της εικόνας του αγώνα και της επίδοσης τους στα κλεψίματα και τη σωστή άμυνα, οι «πράσινοι» σίγουρα θα έπρεπε να έχουν ολοκληρώσει με γκολ κι άλλες αντίστοιχες επιθέσεις και ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, «τελειώνοντας» νωρίτερα το παιχνίδι. 

Παρόλα αυτά, για άλλη μια αναμέτρηση, η σοβαρότητα όλων των ποδοφαιριστών στο χορτάρι είχε ως αποτέλεσμα να μην κινδυνέψει ποτέ ουσιαστικά η εστία του Καζουλίδη (αντικατέστησε τον άρρωστο Γουναρίδη), ο οποίος έκανε σήμερερα ντεμπούτο με πολύ θετικό πρόσημο. 

Στο 80ό λεπτό, τέλος, ο Μπρατσιάνι πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τα πράσινα, όμως είδε τον βοηθό να το ακυρώνει ως οφσάιντ. Μετά τη σημερινή τέταρτη διαδοχική νίκη και την ήττα της έτερης πρωτοπόρου, της ΑΕΠ Κοζάνη, ο Μακεδονικός έμεινε πλέον μόνος στην κορυφή του 2ου ομίλου, με ατσαλένια άμυνα (1 γκολ παθητικό) και συνεπέστατη επίθεση (6 γκολ ενεργητικό). 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμανατίδης): Καζουλίδης, Χασάνογλου, Χατζηκωνσταντίνου (90’ Σαραγιώτης), Τσιαμπάζης, Πολύζος (84’ Κεφαλάς), Βασιλείου, Ζαννάκης (84’ Μπόικα), Καράμπελας (70’ Δοξάκης), Τοπούζης, Γαρύφαλλος, Τσουκάνης (70’ Μπρατσιάνι).

ΚΤΗΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Βλάχος): Κοκκινίδης, Χαματάι, Σάλλα, Κοτζαντίσογλου, Μπαλίτσας, Στεργιόπουλος, Ρούσσης, Αποστόλου, Λιάκος, Συράκος (73’ Δούμας), Δραγατσίκης (65’ Καραμήτρος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: