ΣΙΝΕ

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Κτην. Αστέρας Καληράχης – ΑΕ Λευκίμμης 1-1 (video) - Αποτελέσματα (3ης αγων)

Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε η Λευκίμμη στα Γρεβενά, αν και πήγε με ελλείψεις, κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα Καληράχης. Σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς, το ματς πήγαινε από... την αρχή στο Χ και το τελικό 1-1 δείχνει δίκαιο.

ΓΡΕΒΕΝΑ. Τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα κατέκτησε η ομάδα της Λευκίμμης, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής, κόντρα στον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης.

Με λίγες φάσεις το α΄ μέρος, με την ομάδα της ΑΕΛ να παίρνει κεφάλι στο σκορ στο 29΄ όταν η εκτέλεση φάουλ από πλάγια του Θεοδωράκη ξεγέλασε τους πάντες με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Όμως δεν πρόλαβαν να πανηγυρίσουν οι παίκτες της ΑΕΛ αφού στο επόμενο λεπτό ο Πάλλας με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ μπήκε λίγο καλύτερα, όμως οι γηπεδούχοι είχαν 2-3 καλύτερες ευκαιρίες να φτάσουν στο γκολ, χωρίς να αλλάζει το σκορ τυου α΄ μέρους.

Διαιτητές: Πολυχρονίου, Σιδέρης (ΕΠΣ Καστοριάς), Αλεξόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων).
Αστέρας Καληράχης: Κοκκινίδης, Κωστούλας, Αποστόλου,, Κοζαδίσογλου, Στεργιόπουλος, Νιάρχος, Τσικόπουλος, Πάλλας, Κουτσάφτης, Σάλα, Ρούσης.
ΑΕ Λευκίμμης:
Γκάγκος, Κωστακιώτης, Αρμενιάκος, Πουλημένος, Βασιλάκης, Ματσοβίλα, Πανταζής, Κυπτίου, Γεωργακόπουλος, Θεοδωράκης, Γρηγοριάδης.

Αποτελέσματα (3ης αγων)
Μ. Αλέξανδρος - Ποσειδών Μηχανιώνας 0-1
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Μακεδονικός 1-2
Αστέρας Καληράχης - ΑΕ Λευκίμμης 1-1
ΟΦΑΜ - ΦΣ Κοζάνη 2-2
ΑΣ Γιαννιτσά - Εδεσσαϊκός 2-1
ΑΕΠ Κοζάνης - Θύελλα Σαρακηνών 3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: