ΣΙΝΕ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Γ' Εθνική: Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης - ΑΕΠ Κοζάνης 1-2 (video)

Δυο στα δυο για την ομάδα της Α.Ε.Π. στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής στον 2ο Όμιλο στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.

Οι ποδοσφαιριστές του Roman Nadvornick βρήκαν τον τρόπο να φύγουν με το διπλό και... τους τρεις βαθμούς μέσα από τα Γρεβενά αντιμετωπίζοντας μια πολύ καλή και πειθαρχειμένη ομάδα.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για την Α.Ε.Π. που την διατηρεί στην κορυφή του 2ου ομίλου.

Την πολύ καλή τακτικά άμυνα των γηπεδούχων ξεκλείδωσε ο Franco Sea που επανεμφανίστηκε με την ομάδα, οποίος με δυνατή κεφαλιά στο 84’ έδωσε το «χρυσό» τρίποντο στην ομάδα του. Και οι δυο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σχετικά νωρίς να προηγηθούν με **0-1 με πολύ όμορφο σουτ του Βοριαζίδη στο 8'λεπτό της αναμέτρησης. **Στο 41΄ ο Franco Sea θα συμαδέψει το δοκάρι του Γιάννη Κοκκινίδη.

**Ο Κτην. Αστέρας Καληράχης θα προσπαθήσει να ισορροπήσει το παιχνίδι και θα καταφέρει να ισοφάρισε στο 61’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βασίλη Πάλλα** που καταλογίστηκε, για χέρι του Κοτταρίδη. Και εκεί που το παιχνίδι έδειχνε να ''κλείνει'' περισσότερο στην ισοπαλία αφού η Καληράχη πίεζε και οι επισκέψεις στα καρέ της Α.Ε.Π. ήταν όλο και πιο συχνές, **ο Franco Sea είχε διαφορετική άποψη, και με εκπληκτική κεφαλιά στο 84΄** μετά από κόρνερ του Κωστίκου θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κοκκινίδη παίρνοντας την ''χρυσή'' νίκη και τους πολύτιμους τρείς βαθμούς.

**ΚΤΗΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ**(Γιώργος Βλάχος): Κοκκινίδης, Κωτσούλας, Μπόζιαρης, Χαματάι (58’ Κοτζαντίσογλου), Σάλλα, Μπαλίτσας, Στεργιόπουλος, Πάλλας, Τσικόπουλος (75’ Συράκος), Ρούσσης, Αποστόλου
**
ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ **(Roman Nadvornick): Πάστορνικi, Κανταρτζής, Φωλίνας, Κωστίκος, Κοτταρίδης, Χαλάτσης, Κρίζακ, Τζελέπης (20’ λ.τρ. Τρομπούκης, (90’ Κατσαβάκης), Φράνκο (90’ Κουλούσιας), Σασίνκα, Βοριαζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: