ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Σύσκεψη εργασίας στο Μαξίμου-Πρωθυπουργός με Βουλευτές Δυτικής Μακεδονίας

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πριν λίγη ώρα ολοκλήρωσε σύσκεψη εργασίας στο Μαξίμου με τους Βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας σε σχέση με την δίκαιη μετάβαση στη Μεταλιγνιτική Εποχή.


Στη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με φυσική παρουσία στο Μέγαρο Μαξίμου συμμετείχαν οι κ.κ.: Άκης Σκέρτσος Υπουργός Επικρατείας , Νίκος Παπαθανάσης Αν. Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Κωστής Μουσουρούλης Πρόεδρος Συντονιστικής Επιτροπής ΣΔΑΜ , Βουλευτής Γρεβενών ΝΔ Ανδρέας Πάτσης, Βουλευτής Καστοριάς ΝΔ Ζήσης Τζηκαλάγιας, Βουλευτής Κοζάνης ΝΔ Ευστ.Κωνσταντινίδης , Βουλευτής Κοζάνης ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου, Βουλευτής Κοζάνης ΝΔ Μιχάλης Παπαδόπουλος , Βουλευτής Κοζάνης ΝΔ Γιώργος Αμανατίδης, Βουλευτής Φλώρινας ΝΔ Ιωάννης Αντωνιάδης .

Η σημερινή σύσκεψη ήταν μια προσύσκεψη της αυριανής επίσκεψης του Πρωθυπουργού στη Δυτική Μακεδονία για την δίκαιη μετάβαση στην μεταλιγνιτική εποχή.

Εν όψη της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Δυτική Μακεδονίας , Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, συγκεκριμένα στην Κοζάνη για την μεταλιγνιτική εποχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 12:00 στο Κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί, υπό τον Πρωθυπουργό, συνάντηση εργασίας για την πορεία της Απολιγνιτοποίησης. 

Στην συνάντηση θα συμμετέχουν, εκτός από τον περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, οι δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι των επιμελητηρίων, του πανεπιστημίου και των παραγωγικών φορέων. 

Τον πρωθυπουργό, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνοδεύουν τουλάχιστον πέντε Υπουργοί.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: