ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Καθηγητής ξυλοκοπά μαθήτρια μέσα σε τάξη σε σχολείο της Αττικής. Δείτε πως έκαναν το αυτοκίνητο του οι μαθητές

Την χαστούκισε, την άρπαξε από τα μαλλιά και την χτύπησε ξανά μπροστά στους συμμαθητές της

Σε «ζούγκλα» μετατράπηκε η τάξη σχολείου ΕΠΑΛ της Αττικής, με τον καθηγητή να... σηκώνει χέρι σε μαθήτρια και στη συνέχεια, οι μαθητές ξεσηκώνονται σε βάρος του.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha, μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα σε καθηγητή και μαθήτρια κατέληξε σε.. ξυλοδαρμό! Ο καθηγητής στράφηκε κατά της μαθήτριας και στη συνέχεια, σήκωσε το χέρι του χτυπώντας την στο πρόσωπο. Στη συνέχεια της τράβηξε τα μαλλιά και την έριξε στο έδαφος, ενώ φαίνεται να την κλωτσάει.
Ακολούθησε χάος, με τους συμμαθητές της κοπέλας να στρέφονται κατά του καθηγητή.

Μοιάζει εξωφρενικό, ωστόσο είναι η θλιβερή πραγματικότητα. Ο άνθρωπος που πληρώνεται από το κράτος για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στους μαθητές του, ξυλοκόπησε μια μαθήτρια μέσα στην τάξη.

Αφορμή για το περιστατικό ήταν το γεγονός ότι η μαθήτρια του ζήτησε να της σβήσει την απουσία που της έβαλε επειδή, όπως καταγγέλλει στο Tlive, είχε το κινητό της τηλέφωνο πάνω στο θρανίο.

Αντιδρώντας οι συμμαθητές της, στη συνέχεια βανδάλισαν και προκάλεσαν φθορές στο όχημα του καθηγητή, ο οποίος τελικά συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: