ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Διανομή τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής από την Π.Ε. Κοζάνης στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ, σε συνεργασία με τους Δήμους Κοζάνης, Βοΐου, Εορδαίας, Σερβίων και Βελβεντού (Δεκέμβριος 2021)

Η Περιφερειακή Ενότητα  Κοζάνης
ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ που έχει συσταθεί για το Νομό μας ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με τους Δήμους Κοζάνης, Βοΐου, Εορδαίας, Σερβίων και... Βελβεντού, διανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ 2018-2019», τις παρακάτω ημέρες 

·         Στον Δήμο Εορδαίας, στις 13 και 14 Δεκεμβρίου  2021 στην οδό  Ελευθερίας 59 και Δραγούμη γωνία.

·         Στον Δήμο Κοζάνης, στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2021 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοζάνης (Λευκόβρυση).

·         Στους Δήμους Σερβίων και Βελβεντού, στις 17 Δεκεμβρίου 2021 στο πρώην Εδαφολογικό Εργαστήριο / Κέντρο Αγροτικής Ανάπτυξης  (πέτρινο κτίριο, στη διασταύρωση των οδών Ανδρέα Παπανδρέου & Αριστοτέλους-Σέρβια).

·         Στον Δήμο Βοίου στις 20 και 21 Δεκεμβρίου 2021, στο πρώην Τσίπειο-Τραμπάντζειο Οικοτροφείο στο Δήμο Βοΐου στη Σιάτιστα (δίπλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο).

Οι ώρες προσέλευσης θα ανακοινωθούν με σχετικό Δελτίο Τύπου από του Δήμους όπου θα πρέπει να τηρηθούν αυστηρά οι οδηγίες που αναλύονται παρακάτω.

 

Θα διανεμηθούν στους δικαιούχους του προγράμματος τα παρακάτω προϊόντα:

 Ζυμαρικά, Γάλα Εβαπορέ, Χοιρινό, Βόειο Κρέας,  Υγρό πιάτων , αλεύρι, ελαιόλαδο, μέλι, ρύζι, αφρόλουτρο, σαμπουάν.

Επιπλέον θα διανεμηθούν σε δικαιούχους του προγράμματος που οι αιτήσεις αφορούν περισσότερα του ενός μέλους ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους και  τα παρακάτω προϊόντα:

Γραβιέρα, κασέρι ημίσκληρο,  χυλοπίτες, φακές, φέτα, σκόνη πλυντηρίου, τοματοχυμός ,αλάτι ,ζάχαρη, υγρό κρεμοσάπουνο και τόνος σε κονσέρβα.

 

Οδηγίες προς Ωφελουμένους για τη περίοδο του LockDown

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: