ΣΙΝΕ

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Δεκάδες εμβολιάστηκαν …στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα

Μαζικός και επιτυχημένος ο εμβολιασμός που πραγματοποίησαν τα… ξωτικά. Ο Μύλος των Ξωτικών, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χώρας θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την Υγεία.
Έτσι την Πέμπτη... 23 Δεκεμβρίου του μηνός , το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας, στάθμευσε στο πάρκο Ματσόπουλου και με τη βοήθεια των ξωτικών, πραγματοποίησε εκατοντάδες εμβολιασμούς.

Η συνεργασία Δήμου Τρικκαίων, ΥΠΕ, e-trikala, απέδωσε: Στις 12 το μεσημέρι ήταν το ραντεβού, αλλά οι πολίτες προσέρχονταν στο πάρκο από νωρίτερα. Η πορεία του εμβολιασμού συνεχιζόταν κανονικά, η μέριμνα της e-trikala ΑΕ αφορούσε στην τήρηση σειράς, αποστάσεων και μέτρων, ενώ οι πολίτες (επισκέπτες/τριες και τρικαλινοί/ες) αξιοποίησαν στο έπακρο την ευκαιρία. Διότι στην Κινητή Μονάδα εμβολιάζονταν πολίτες με 1η ή 2η ή 3η δόση, οπότε αρκετοί/ες έσπευσαν να ακυρώσουν την προγραμματισμένη τους δόση – που συνήθως αφορούσε αρκετά μεταγενέστερη ημερομηνία – και να εμβολιαστούν στον Μύλο των Ξωτικών.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε τη σημασία αυτής της κίνησης, καθώς συνδυάζεται στα Τρίκαλα, το φως που προσφέρει η επιστήμη με το φως που αναπέμπει ο Μύλος των Ξωτικών για όλους και όλες.

Ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης αναφέρθηκε στο έργο της Κινητής Μονάδας με 5.055 εμβολιασμούς σε όλη τη Θεσσαλία, ενώ ο εκ Τρικάλων υποδιοικητής κ. Ηλίας Τσιαούσης τόνισε τη σημαντικότητα της συνεργασίας ειδικά για τον εμβολιασμό στον Μύλο των Ξωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: