Τα Υλικά που θα χρειαστείτε:
330 μλ κεφίρ
300 γρ αλεύρι που φουσκώνει
Για το σερβίρισμα
Μέλι
Κανέλα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το κεφίρ μαζί με το αλεύρι που φουσκώνει και ανακατεύουμε με την μαρίζ μέχρι να έχουμε μια κολλώδες ζύμη.
Βάζουμε την ζύμη σε ένα κορνέ και κόβουμε την άκρη .
Τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά μέσα σε ηλιέλαιο πατώντας κάθε φορά μια ποσότητα ζύμης και κόβοντάς την με ένα ψαλίδι.
Τους ανακατεύουμε και τους βγάζουμε μόλις πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.
Οι πιο εύκολοι και νόστιμοι Λουκουμάδες με 2 υλικά έτοιμοι σε 10 λεπτά!!
Καλή σας επιτυχία!!
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ BLOG ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ... ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ kostasdigos@yahoo.gr
Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
Οι καλύτεροι λουκουμάδες με δύο υλικά έτοιμοι σε 10 λεπτά! (βίντεο)
==► ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ▼

Αυτή είναι η συνταγή που κλείνει σουβλατζίδικα

Ο μαγικός χυλός για να κάνετε τις πίτες με έτοιμα φύλλα να μοιάζουν με σπιτικές.

Το κάνουμε μια φορά το χρόνο, καθαρίζει τις φλέβες από τη χοληστερίνη!

Το μυστικό της γιαγιάς για αφράτους...

Πασχαλινά κουλουράκια της τεμπέλας:...

Τηγανίστε τις πατάτες δύο φορές – Θα πάθετε πλάκα με αυτό που θα συμβεί

Εποχή τσουρεκιών, με διαφορετικές πλεξούδες... (videos)

”Μένουμε Σπίτι – Μαγειρεύουμε Σπιτικά” του μάγειρα Μάκη Λιοσάτου

Δείτε πώς φτιάχνει αυτή την τούρτα μπάσκετ (βιντεο)

Εύκολο παγωτό σάντουιτς με 4 υλικά, έτοιμο σε 10 λεπτά, από τον Άκη Πετρετζίκη

Ποιος Περουβιανός σεφ; Αυτός είναι ο Έλληνας που έχει τρελάνει το instagram!

Αγιορείτικη συνταγή για πασχαλινά τσουρέκια
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου