ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Σύμβουλος του Γιώργου Δασταμάνη και συνεργάτης της Kiefer η Χριστίνα Αναστασιάδου από την Κυρακαλή Γρεβενών

Ο Σάκης Ρουβάς τράβηξε τα βλέμματα στον αγώνα Κτηνοτροφικού Αστέρας Καληράχης Γρεβενών -Φ.Σ. Κοζάνης. Δίπλα όμως στο αφεντικό της Κοζάνης, τον κ .Χρήστο Πετρόχειλο που επενδύει στην ευρύτερη περιοχή, όπως και ο... δημοφιλής τραγουδιστής καθόταν και ο δήμαρχος Γρεβενών και πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δασταμάνης.
Πριν λίγες μέρες κ. Γιώργος Δασταμάνης εμφανίστηκε θετικός στην επιχορήγηση τριών αθλητικών σωματείων της Γ Εθνικής , Φ.Σ. Κοζάνης, ΑΕΠ και Καληράχης Γρεβενών με 5.000 ευρώ από την ΠΕΔ μετά από πρόταση του Κυριάκου Μιχαηλίδη. «Είμαι θετικός, να μπει και ο όρος ότι όποιο σωματείο πάει στη Γ Εθνική να το επιχορηγούμε» είπε με τους υπόλοιπους δημάρχους να αντιδρούν. Η θετικότητα του κ. Δασταμάνη πέρασε στα ψιλά γράμματα.

«Αυτοί από πίσω έχουν ανώνυμες εταιρείες , πίσω από την Κοζάνη είναι η Kiefer» είχε πει ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, καμία από τις τρεις ομάδες δεν έχει ανάγκη επιχορήγησης» τόνισε ο δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Χριστίνα Αναστασιάδου, σύμβουλος επιχειρήσεων της Kiefer , όπως φαίνεται και από την κεντρική σελίδα της εταιρίας στην κατηγορία « Οι άνθρωποι πίσω από την Kiefer» https://kiefer.gr/el/ έθεσε υποψηφιότητα δυο φορές με το συνδυασμό του δημάρχου Γρεβενών κ. Δασταμάνη το 2014 και 2019. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και κατάγεται από την Κυρακαλή.

Θυμίζουμε ότι πολλές μονοπρόσωπες Ι.Κ.Ε. που συστήνονται στα Γρεβενά και την Κυρακαλή Γρεβενών επιχειρούν στο δήμο Κοζάνης και ανήκουν στους Χρήστο και Παναγιώτη Πετρόχειλο, σε διάφορα άτομα της οικογένειας Ρουβά κ.ο.κ. Η Κυρακαλή με αυτά και αυτά, ένα μικρό χωριουδάκι εξελίχθηκε σε επιχειρηματικό παράδεισο.

Η KIEFER TEK ΕΠΕ προσέφερε το 2016 τη χορηγία της στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Γρεβενών και ο δήμαρχος την ευχαρίστησε με ανάλογο δελτίο τύπου. Τότε η εταιρεία ολοκλήρωσε την κατασκευή μικρού υδροηλεκτρικού 1 MW στα Γρεβενά και ακολούθησαν από τότε άλλα τέσσερα, ένα εκ των οποίων και στο Ρέμα Γιότσα σε οικότοπο προτεραιότητας.

Ιωάννα Παπαδημητρίου


https://kiefer.gr/el/christougenniatikes-ekdiloseis-tou-d/


Δεν υπάρχουν σχόλια: