ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Σάλος με το νέο βίντεο του Sin Boy! Πυροβολεί εν ψυχρώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σοκ με την αιματηρή σκηνή μέσα στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου


Μετά την κατακόρυφη άνοδο και την ξαφνική «εξαφάνιση» του από τα ελληνικά media και την μουσική σκηνή, o περιβόητος Sin Boy, επιχειρεί να... επιστρέψει στο προσκήνιο με αμφιλεγόμενο τρόπο.

Ο γνωστός ράπερ που γνώρισε την επιτυχία μετά το γνωστό τραγούδι «Mama» το οποίο «τρέλανε» το ελληνικό YouTube, εξέφρασε απόψεις που προκάλεσαν προβληματισμό, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι απειλούσαν τη ζωή του. Ο ίδιος ακύρωσε τις συναυλίες του, άλλαξε το όνομά του, διέγραψε τα τραγούδια του από τον λογαριασμό του και επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του, την Αλβανία, όπου ασχολήθηκε ξανά με τη μουσική, συνεργαζόμενος με την σύντροφό του Rina.

Σύμφωνα με το newsbreak.gr, ο Sin Boy αφού ετοίμασε νέο άλμπουμ, επιχειρεί εκ νέου να «ακουστεί» στην εγχώρια μουσική σκηνή, ωστόσο επιλέγει να το κάνει με έναν σκληρό, προβοκατόρικο τρόπο, δημιουργώντας ένα βίντεο στο οποίο ο ίδιος φαίνεται να πυροβολεί εν ψυχρώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου. Με παρόμοιο και «αιμοβόρο» τρόπο, στρέφεται και κατά του Αμερικανού Προέδρου, Τζο Μπάιντεν.

Το μήνυμά που στέλνει μέσα από τους στίχους του τραγουδιού που συνοδεύει το συγκεκριμένο βίντεο είναι σαφές. Ωστόσο η ακραίας μορφής βία που επέλεξε να προβάλλει σε μερίδα νέων που τον στηρίζει μέχρι και σήμερα, προκαλεί προβληματισμό…

Δεν υπάρχουν σχόλια: